People's choice awards:Που κρύβεται η Πέρι;

12.01.2012
Τα People’s choice awards είναι ίσως τα πιο αδιάφορα βραβεία γενικά αλλά για το glamour της υπόθεσης ας μαζευτούμε εδώ για τους νικητές των μουσικών κατηγοριών και το μεγάλο ερωτηματικό της βραδιάς που αφορά εκείνη που κέρδισε τα περισσότερα απ’ όλους αλλά δεν ήρθε ποτέ. Η τελετή της απονομής έγινε χθες στο Nokia theatre του Λος Άντζελες με καλεσμένους

Τα People’s choice awards είναι ίσως τα πιο αδιάφορα βραβεία γενικά αλλά για το glamour της υπόθεσης ας μαζευτούμε εδώ για τους νικητές των μουσικών κατηγοριών και το μεγάλο ερωτηματικό της βραδιάς που αφορά εκείνη που κέρδισε τα περισσότερα απ’ όλους αλλά δεν ήρθε ποτέ. Η τελετή της απονομής έγινε χθες στο Nokia theatre του Λος Άντζελες με καλεσμένους γνωστούς αγνώστους από κινηματογραφικά και μουσικά στούντιο να είναι υποψήφιοι και τις Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) και Φέιθ Χιλ (Faith Hill) live στη σκηνή.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) η οποία αυτές τις μέρες ετοιμάζεται για τις υπογραφές του διαζυγίου της με τον Russel Brand κρατώντας το χέρι του Travie McCoy, κέρδισε τα πέντε από τα εφτά βραβεία που ήταν υποψήφια δηλαδή αυτά της Favorite Tour Headliner, Favorite Female Artist, Favorite Song of the Year, και Favorite Music Video (για το "Last Friday Night” κι επίσης είδε τ όνομα της και στις τηλεοπτικές κατηγορίες αφού κέρδισε επίσης το βραβείο Favorite tv guest star για την εμφάνιση της στη σειρά How I met your mother. Το θέμα είναι όμως ότι δεν παρεβρέθηκε εκεί να τα παραλάβει προκαλώντας ένα σούσουρο με διάφορους να ψυθυιρίζουν ότι δεν ήθελε να εμφανιστεί λόγω του χωρισμού. Πάντως απ τους νικητές μόνο οι Maroon 5 και η Ντέμι Λοβάτο ήταν εκεί.

Αναλυτικά:

Favorite Male Artist: Bruno Mars

Favorite Female Artist: Katy Perry

Favorite Song of the Year: "E.T." - Katy Perry Ft. Kanye West

Favorite Album of the Year: "Born This Way" - Lady GaGa

Favorite Pop Artist: Demi Lovato

Favorite Hip Hop Artist: Eminem

Favorite R&B Artist: Rihanna

Favorite Band: Maroon 5

Favorite Country Artist: Taylor Swift

Favorite Music Video: "Last Friday Night (T.G.I.F.)" - Katy Perry

Favorite Tour Headliner: Katy Perry T

K.Π