Οι Red Hot Chili Peppers αναβάλλουν συναυλίες

12.01.2012
Οι πιο καυτές κόκκινες πιπεριές στο φανκοροκάδικο κόσμο έκαναν το 2011 την επιστροφή τους με τα τελευταία σημάδια ζωής στο στούντιο να χρονολογούνται το 2006 όταν είχαν κυκλοφορήσιε το Stadium Arcadium και βάλανε και να μία κουκίδα στο χάρτη των συναυλίων τους που έκανε το κέντρο τις Αθήνας να γεμίσει ουρές. Οι Red Hot chili peppers ετοιμάζονταν για την περιοδεία τους στην Αμερική αλλά το πόδι του Antony Kiedis

Οι πιο καυτές κόκκινες πιπεριές στο φανκοροκάδικο κόσμο έκαναν το 2011 την επιστροφή τους με τα τελευταία σημάδια ζωής στο στούντιο να χρονολογούνται το 2006 όταν είχαν κυκλοφορήσιε το Stadium Arcadium και βάλανε και να μία κουκίδα στο χάρτη των συναυλίων τους που έκανε το κέντρο τις Αθήνας να γεμίσει ουρές. Οι Red Hot chili peppers ετοιμάζονταν για την περιοδεία τους στην Αμερική αλλά το πόδι του Antony Kiedis έχει άλλη γνώμη οπότε θ’ αναγκαστούν να αναβάλουν όλο το tour εκεί το οποίο θα ξεκινούσε στις 20 Ιανουαρίου.

Ο frontman των Red hot chili peppers έπρεπε να κάνει εγχείρηση στο πόδι μετά από κάποιους συνεχόμενους τραυματισμούς και τελικά σύμφωνα με τους γιατρούς δεν θα προλάβει ν αναρρώσει πλήρως και να είναι στην ώρα του στις αμερικάνικες σκηνές. Δεν έχουν πατήσει cancel απλά θα πρέπει να βρουν άλλες ημερομηνίες κάτι που μάλλον δεν θα είναι και πολύ εύκολο για όλες τις πολιτείες μιας και η μπάντα έχει κλείσει να περιοδεύει όλο το 2012. Τα live για τα οποία μιλάμε τόση ώρα είναι αυτά.

Κ.Π