Προβολή Beyonce-Shakira στα Public

25.11.2011
Το MTV σας προσκαλεί στα Public για να δεις και να αποκτήσεις πρώτος τα δύο εντυπωσιακά Live DVDs των Beyoncé και Shakira!

Το MTV σας προσκαλεί στα Public για να δεις και να αποκτήσεις πρώτος τα δύο εντυπωσιακά Live DVDs των Beyoncé και Shakira!

Μπείτε στο www.mtvgreece.gr και κερδιστε προσκλήσεις για τις αποκλειστικές back-2-back προβολές των νέων Live DVDs, Beyonce Live at the Roseland και Shakira Live from Paris, που θα πραγματοποιηθούν στο Public Συντάγματος στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30!

Τον Αύγουστο του 2011, η βραβευμένη με Grammy’s Beyoncé παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της album «4» και καθήλωσε τους fans της για 4 sold-out βραδιές στο Roseland Ballroom της Νέας Υόρκης σε ιδιαίτερα και ζεστά live. Πέρα από τα τραγούδια της, η φοβερή performer μοιράστηκε με το κοινό της και μικρές πτυχές της ζωής της ξεκινώντας από την εποχή που ήταν μαζί με τις Destiny’s Child.

Όσο για τη sexy Shakira, πραγματοποιώντας μία από τις δημοφιλέστερες περιοδείες της σεζόν 2010-2011 και αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, κάνει μία στάση στη πόλη του φωτός για να δώσει λίγο από το latin ταμπεραμέντο της σε ένα κοινό που μαγεύεται από τις χορευτικές και φωνητικές της ικανότητες.

Μπείτε στο www.mtvgreece.gr , λάβετε μέρος στον πιο pop διαγωνισμό και δείτε πρώτοι στo Public Συντάγματος τα Live DVDs, Beyonce Live at the Roseland και Shakira Live from Paris!

Τα DVD Beyonce Live at the Roseland και Shakira Live from Paris, κυκλοφορούν από την SONY MUSIC και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Public.