Το Saturday Night Live σατιρίζει το Someone like you

16.11.2011
Αν κάνεις ένα πρόχειρο γκάλοπ , το "Someone like you" της Adele είναι μέσα στα τραγούδια που προκαλούν κουβάδες δακρύων στον κόσμο ακόμα κι αν απλά θυμηθούν τη μουσική του. Αν αρχίσεις να μετράς τις άπειρες διασκευές που έχουν γίνει δε θα σταματήσεις ούτε σε μια βδομάδα κι επίσης άνετα μπορεί να μονομαχήσει με το "I will always love you" της Whitney Houston αφού είναι το

Αν κάνεις ένα πρόχειρο γκάλοπ , το "Someone like you" της Adele είναι μέσα στα τραγούδια που προκαλούν κουβάδες δακρύων στον κόσμο ακόμα κι αν απλά θυμηθούν τη μουσική του. Αν αρχίσεις να μετράς τις άπειρες διασκευές που έχουν γίνει δε θα σταματήσεις ούτε σε μια βδομάδα κι επίσης άνετα μπορεί να μονομαχήσει με το "I will always love you" της Whitney Houston αφού είναι το ιδανικό κομμάτια για επίδειξη φωνητικών ικανοτήτων και κορωνών διαρκείας.

Φυσικά το Saturday Night Live δεν υπήρχε περίπτωση ν αφήσει έτσι ασχολίαστη όλη αυτή την υστερία που τους έχει πιάσει όλους και στο τελευταίο επεισόδιο του με την Emma Stone και τους υπόλοιπους . Σατιρίζει την επίδραση που έχει σε γυναίκες και άντρες το άκουσμα του συγκεκριμένου τραγουδιού και είναι αυτονόητο ότι θα γελάσεις με τις πολύ έξυπνες στιγμές όπως εκείνη που η κοπέλα βγάζει τον εαυτό της ενώ σπαράζει στο κλάμα. Σ βλέπουμε πως πας να δακρύσεις μαζί με όλους στο βίντεο και κράτησε κι ένα χαρτομάντιλο και στους Coldplay που βουρκώνουν κάπου εκεί γύρω..

Ps: Και για overdose Someone like you μελοδράματος δες εδώ και την εκδοχή του Glee, τη σειρά που έχει κολλήσει την τηλεοπτική βελόνα σε πολλά σπίτια και κατεβαίνει χωρίς έλεος στα torrents.

Κ.Π