Ο Mitch Winehouse γράφει βιβλίο για την κόρη του

11.10.2011
Μετά το ίδρυμα που έφτιαξε για να βοηθήσει όσους νέους έχουν προβλήματα εθισμού από τα ναρκωτικά, ο Mitch Winehouse ετοιμάζεται να εκδόσει ένα βιβλίο για την κόρη του το οποίο θα λέγεται πολύ απλά "Amy, My daughter" και θα βρεθεί στα βιβλιοπωλεία μέσα στο 2012. Σύμφωνα με την Lisa Sharkey υπεύθυνη των εκδόσεων Harper Collins η οποία ανακοίνωσε το deal, το βιβλίο

Μετά το ίδρυμα που έφτιαξε για να βοηθήσει όσους νέους έχουν προβλήματα εθισμού από τα ναρκωτικά, ο Mitch Winehouse ετοιμάζεται να εκδόσει ένα βιβλίο για την κόρη του το οποίο θα λέγεται πολύ απλά "Amy, My daughter" και θα βρεθεί στα βιβλιοπωλεία μέσα στο 2012. Σύμφωνα με την Lisa Sharkey υπεύθυνη των εκδόσεων Harper Collins η οποία ανακοίνωσε το deal, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Βόρεια Αμερική από την It Books και στην Αγγλία από την Harper Non-fiction.

«Η Amy Winehouse θα μπορούσε να είναι η κόρη οποιοδήποτε . Ήταν η χαρά κι η υπερηφάνεια του Mitch κι εκείνος έκανε τα πάντα για να της σώσει τη ζωή. Το Amy, My daughter θα είναι το καθοριστικό βιβλίο για την Amy. Δε θα μπορούσε να το γράψει κανείς άλλος εκτός από εκείνον" αναφέρει η Sharley. Ο πατέρας της Winehouse από την άλλη, δήλωσε πως δεν το γράφει μόνο για να πει την αληθινή ιστορία της κόρης του αλλά για να βοηθήσει τον εαυτό του στην προσπάθεια του για συναισθηματική ανάρρωση.

Κ.Π