Η Rihanna τη βρίσκει στ' αυτοκίνητο..

07.10.2011
Όταν ο Steven Klein και ο Johan Renck συνεργάζονται για λογαριασμό του Armani κι έχουν για πρωταγωνίστρια των φακών την Rihanna, τότε από μόνο της η είδηση έχει υπερβολική δόση από σέξι vibes και μυστήριο γένους θηλυκού. Η καινούρια καμπάνια των εσωρούχων του οίκου έχει αυτή την τριάδα στο δημιουργικό του και μετά την φωτογράφηση από τον πιστό στη θρησκεία της

Όταν ο Steven Klein και ο Johan Renck συνεργάζονται για λογαριασμό του Armani κι έχουν για πρωταγωνίστρια των φακών την Rihanna, τότε από μόνο της η είδηση έχει υπερβολική δόση από σέξι vibes και μυστήριο γένους θηλυκού. Η καινούρια καμπάνια των εσωρούχων του οίκου έχει αυτή την τριάδα στο δημιουργικό του και μετά την φωτογράφηση από τον πιστό στη θρησκεία της Madonna, Klein ανέβηκε το βίντεο του Renck και από δω και πέρα μάλλον θα βλέπεις αλλιώς τις λιμουζίνες σε μεγάλα parking.

H (ξανθιά) Rihanna παρκάρει σ ένα μεγάλο γκαράζ κάπου στη Νέα Υόρκη και κάνει ένα βασανιστικό στριπτίζ πίσω από τα φιμέ τζάμια ενώ ο bodyguard περιμένει απ έξω. Ένας μικρός φόρος τιμής στα film noir μέσα σε σύγχρονους urban τοίχους που στάζουν από παντού μυστήριο και , αργόσυρτα κοντινά στο θανατηφόρο κορμί από τα Barbados, σοφιστικέ στυλ και την κλασσική σκηνή στο ασανσέρ μ' έναν μηχανόβιο γόη σε αναμονή για τη μεταμόρφωση σε dark room. Το ασπρόμαυρο είναι το νέο κόκκινο.

Κ.Π