The Sideline Story...

07.10.2011
Πουλώντας 217.000 αντίτυπα, ο καλλιτέχνης J. Cole της Roc Nation ανέβηκε στο #1 των άλμπουμ της Αμερικής με το ντεμπούτο του in Cole World: The Sideline Story. Το Rolling Stone συγχαίρει τον Cole για τους “στίχους γροθιά” και η USA Today δηλώνει “είναι η δικιά του εντυπωσιακή ικανότητα που έφερε τον Cole στο παιχνίδι για τα καλά”.

Πουλώντας 217.000 αντίτυπα, ο καλλιτέχνης J. Cole της Roc Nation ανέβηκε στο #1 των άλμπουμ της Αμερικής με το ντεμπούτο του in Cole World: The Sideline Story. Το Rolling Stone συγχαίρει τον Cole για τους “στίχους γροθιά” και η USA Today δηλώνει “είναι η δικιά του εντυπωσιακή ικανότητα που έφερε τον Cole στο παιχνίδι για τα καλά”.

Αυτή η δήλωση όχι μόνο βάζει τον J.Cole στη κορυφή των charts, αλλά και το Cole World: The Sideline Story είναι επίσημα το καλύτερο άλμπουμ από νέο καλλιτέχνη για αυτή τη χρονιά και το πρώτο ντεμπούτο άλμπουμ από solo καλλιτέχνη που πάει στο # 1 εδώ και πάνω από 17 μήνες. Εκτός από όλα αυτά, ο J. Cole πέτυχε το καλύτερο digital άλμπουμ από ένα νέο καλλιτέχνη από τον Ιανουάριο του 2010.

Στο ντεμπούτο του άλμπουμ του, ο J.Cole σχολίασε (πατήστε το link για να ακούσετε το μήνυμα το J.Cole): http://release.sonymusic.com/media/release/b5acd667ee442a62669c?catalog=catalog_51

“Η επιτυχία του J. Cole είναι απόδειξη της απίστευτης εξέλιξής του και της σκληρής δουλειά του”, δήλωσε ο Shawn “JAY Z “ Carter. “Θέλω να τον συγχαρώ για το #1 άλμπουμ και για την εξαιρετική δουλειά του. ”

"Ο J Cole προσωποποιεί την ταπεινότητα και τη χάρη με άκρη και βάθος. Ως MC, η άποψή του μιλάει και με αντιπροσωπεύει. Είμαι υπερήφανος και ευλογημένος που είμαι μέρος του ταξιδιού του!" πρόσθεσε ο Mark Pitts, Πρόεδρος της Urban Music, Sony / JIVE Records και CEO, Bystorm Entertainment.

Tο άλμπουμ προωθήθηκε με το πρώτο single, “Work Out’’, που το Entertainment Weekly το αποκάλεσε ως “άξιζε την αναμονή”. Το επόμενο single είναι του παραγωγού Brian Kidd, “Can’t Get Enough”, που συμμετέχει ο πολύ-πλατινένιος καλλιτέχνης Trey Songz.

Ο J.Cole έχει δεχθεί τεράστια υποστήριξη από τα BET, MTV και MTV2. Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που άνοιξε το Sucker Free Road to Release του MTV2 ενώ το MTV τον είχε και στην κατηγορία MTV PUSH. Τα BET ονόμασαν τον J. Cole έναν “Music Matters” καλλιτέχνη, εμφανίστηκε στη σκηνή των 2010 BET Awards και BET Hip Hop Awards αλλά και στο 106th & Park 6 φορές τον προηγούμενο χρόνο, που κορυφώθηκε με την εμφάνιση του στα BET 106 & Park στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο J.Cole θα εμφανιστεί στο ‘Last Call’ του Carson Daly στο NBC στις 6 Οκτωβρίου. Ο J.Cole έχει κερδίσει το κοινό του όπως και καταπληκτικές κριτικές για το mixtape του, Friday Night Light, και για το άνοιγμα των LOUD συναυλιών της superstar Rihanna αυτό το καλοκαίρι. Αυτή τη περίοδο κάνει την προσωπική του περιοδεία, ‘Cole World…World Tour’, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και στην Ευρώπη.

Ο Cole κυκλοφόρησε το πρώτο του mixtape το 2007, μέσα από τον Mark Pitts της Bystorm Entertainment, που τον οδήγησε στην υπογραφή του με την Roc Nation. Με την ικανότητα να γράφει προκλητικά τραγούδια με αιχμηρούς και έξυπνους στίχους, ο Cole είναι ικανός να συνδέεται με τους ακροατές με ένα τρόπο που είναι σπάνιο μεταξύ των MC σήμερα. Οι μοναδικές ικανότητες του Cole τον έχουν οδηγήσει σε επιτυχημένες περιοδείες με την Rihanna και τον Drake, μια εμφάνιση στο τραγούδι “A Star Is Born” (Blueprint 3) του JAY Z, όπως και σε εξώφυλλα των Source, XXL και έχει ονομαστεί ως ένας από τα “Ανερχόμενα Είδωλα” από τα βραβεία BET.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον J.Cole, παρακαλώ επισκεφθείτε το www.jcolemusic.com.