Η Jessie J πήρε όλα τα MOBO κι έφυγε!

06.10.2011
Η Jessie J μπορεί να έπεσε σε κατάθλιψη που αναγκάστηκε ν’ ακυρώσει τη συμμετοχή της στην περιοδεία της Katy Perry επειδή το πόδι της δε θα προλάβει ν’ αναρρώσει πλήρως αλλά με τέσσερα βραβεία αγκαλιά μάλλον αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Η Jessie J μπορεί να έπεσε σε κατάθλιψη που αναγκάστηκε ν’ ακυρώσει τη συμμετοχή της στην περιοδεία της Katy Perry επειδή το πόδι της δε θα προλάβει ν’ αναρρώσει πλήρως αλλά με τέσσερα βραβεία αγκαλιά μάλλον αισθάνεται πολύ καλύτερα. Ανακοινώθηκαν οι νικητές των MOBO awards κι ένα από τα πιο κουλ και ταλαντούχα λαρύγγια της σύγχρονης soul Αγγλίας κέρδισε τα τέσσερα (Best UK Act, Best Newcomer, Best Song (Do It Like A Dude), Best Album) από τα πέντε βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια αφήνοντας τους Tinchy Stryder- Dappy ν’ αρπάξουν εκείνο του Best video.

Για να μην ανησυχείς ότι κάτι δεν πάει καλά είναι κι η ασθενής Adele μέσα στους νικητές αφού τα όνομα της είναι δίπλα στην κατηγορία Best R&B/Soul Act η Rihanna είναι η καλύτερη από τους Διεθνείς κι ο περιβόητος Tinie Tempah είναι ο καλύτερος στην κατηγορία Best Hip-Hop/Grime Act.

Οι νικητές πάνε κάπως έτσι:

Best UK Act (voted for by Capital FM listeners) – Jessie J

Best Newcomer (in association with Lebara Mobile, voted for by Facebook) – Jessie J

Best Hip-Hop/Grime Act – Tinie Tempah

Best Video – Tinchy Stryder & Dappy: Spaceship

Best International Act – Rihanna

Best Song (in association with PRS for Music) – Jessie J: 'Do It Like A Dude'

Best Album – Jessie J: 'Who You Are'

Best Reggae – Alborosie

Best Jazz Act – Kairos 4TET

Best African Act – Wizkid

Best Gospel Act – Triple O


Best R&B/Soul Act – Adele

Outstanding Contribution To Music – Boyz II Men