Μικρό ...μικρό αλλά με τρία Αστέρια!

06.10.2011
Ενα μικρό εστιατόριο στο Μπρούκλιν κατάφερε μέσα σε μόλις δύο χρόνια να κερδίσει τρία αστέρια Μισελέν για το 2012, την υψηλότερη διάκριση του διάσημου οδηγού γαστρονομίας.

Ενα μικρό εστιατόριο στο Μπρούκλιν κατάφερε μέσα σε μόλις δύο χρόνια να κερδίσει τρία αστέρια Μισελέν για το 2012, την υψηλότερη διάκριση του διάσημου οδηγού γαστρονομίας.

Το Chef's Table είναι το πρώτο εστιατόριο της περιοχής που τιμάται από τον πασίγνωστο Οδηγό .

Το μικρό αυτό εστιατόριο δεν μοιάζει καθόλου με τα άλλα που έχουν κερδίσει τρία αστέρια στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται μέσα σε μια αγορά τροφίμων, έχει μόλις 18 θέσεις και οι πελάτες τρώνε σε έναν πάγκο κουζίνας.
Στο ταπεινό αυτό σκηνικό ο μεξικανικής καταγωγής σεφ Σέζαρ Ραμίρες δημιουργεί 18 ως 20 μικρά πιάτα εμπνευσμένης κουζίνας και αποθεώνεται από τους κριτικούς. Το μενού είναι συγκεκριμένο και κοστίζει 165 δολάρια το άτομα.

Σημειώστε πως μόνο 93 εστιατόρια σε όλον τον κόσμο έχουν κερδίσει τρία αστέρια, από αυτά τα επτά βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.