Comeblack από τους Scorpions

05.10.2011
Ο τίτλος του άλμπουμ είναι χιουμοριστικός – και εξαιρετικά αυτοσαρκαστικός: Μετά την ανακοίνωση των SCORPIONS ότι σταματούν και προωθώντας τη τελευταία τους tour, η πιο συχνή ερώτηση των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο ήταν για ένα ενδεχόμενο comeback

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι χιουμοριστικός – και εξαιρετικά αυτοσαρκαστικός: Μετά την ανακοίνωση των SCORPIONS ότι σταματούν και προωθώντας τη τελευταία τους tour, η πιο συχνή ερώτηση των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο ήταν για ένα ενδεχόμενο comeback.

Το “Comeblack” είναι ένα λογοπαίγνιο και μια παρωδία ταυτόχρονα. Η ιδέα για αυτό το άλμπουμ ήρθε κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τους παγκόσμιας περιοδείας: «Δεν μπορούμε ακριβώς να θυμηθούμε την ημέρα, το μήνα ή την ώρα, αλλά κατά κάποιο τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας ήμασταν απλά ενθουσιασμένοι με την επιτυχία του "Sting in the Tail" και της αποχαιρετιστήριας περιοδείας.

Η ιδέα να επιστρέψουμε στο studio γεννήθηκε από αγνό ενθουσιασμό ... Θαυμαστές που ούρλιαζαν όπου και αν πηγαίναμε! Ήταν όμορφο να μοιραζόμαστε το στούντιο με τον Mikael και τον Martin ξανά, ξετρελαμένοι με ιδέες για ένα νέο "project"!» Αποτελείται από ολοκληρωτικά νέες παραγωγές των εξαιρετικών SCORPIONS τραγουδιών όπως τα “Rock You Like A Hurricane”, “Wind Of Change” ή το “Still Loving You”, προσαρμοσμένα στα τεχνικά standards του σήμερα, οι «Meine, Schenker, Jabs & co.» ηχογράφησαν τραγούδια με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τραγούδια που είχαν τεράστιο νόημα για αυτούς κατά τη διάρκεια της καριέρας τους και από τότε έχουν γίνει ορόσημα της μουσικής ιστορίας, όπως το “Tin Soldier” από The Small Faces, το “Ruby Tuesday” των Rolling Stones ή του Marc Almond το “Tainted Love”. «Ρωτάτε γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή: Αυτό το άλμπουμ είναι μια συνέχεια για τους φανατικούς μας θαυμαστές, για να τους ευχαριστήσουμε για όλη τους την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Την ίδια στιγμή, αυτό είναι ένα αφιέρωμα στις θρυλικές μπάντες του ’60, όπως τους Beatles και τους Rolling Stones, που μας έδωσαν έμπνευση για να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει όσο μας αρέσει και εμάς ... Συνεχίστε να ροκάρετε και ... Comeblack» Scorpions.

Το άλμπουμ «Comeblack» κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου 2011. Περισσότερες πληροφορίες για τη μπάντα στο επίσημό τους website www.the-scorpions.com

Track list:

1
Rhythm Of Love
2
No One Like You
3
The Zoo


Ο τίτλος του άλμπουμ είναι χιουμοριστικός – και εξαιρετικά αυτοσαρκαστικός: Μετά την ανακοίνωση των SCORPIONS ότι σταματούν και προωθώντας τη τελευταία τους tour, η πιο συχνή ερώτηση των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο ήταν για ένα ενδεχόμενο comeback. Το “Comeblack” είναι ένα λογοπαίγνιο και μια παρωδία ταυτόχρονα. Η ιδέα για αυτό το άλμπουμ ήρθε κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τους παγκόσμιας περιοδείας: «Δεν μπορούμε ακριβώς να θυμηθούμε την ημέρα, το μήνα ή την ώρα, αλλά κατά κάποιο τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας ήμασταν απλά ενθουσιασμένοι με την επιτυχία του "Sting in the Tail" και της αποχαιρετιστήριας περιοδείας. Η ιδέα να επιστρέψουμε στο studio γεννήθηκε από αγνό ενθουσιασμό ... Θαυμαστές που ούρλιαζαν όπου και αν πηγαίναμε! Ήταν όμορφο να μοιραζόμαστε το στούντιο με τον Mikael και τον Martin ξανά, ξετρελαμένοι με ιδέες για ένα νέο "project"!» Αποτελείται από ολοκληρωτικά νέες παραγωγές των εξαιρετικών SCORPIONS τραγουδιών όπως τα “Rock You Like A Hurricane”, “Wind Of Change” ή το “Still Loving You”, προσαρμοσμένα στα τεχνικά standards του σήμερα, οι «Meine, Schenker, Jabs & co.» ηχογράφησαν τραγούδια με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Τραγούδια που είχαν τεράστιο νόημα για αυτούς κατά τη διάρκεια της καριέρας τους και από τότε έχουν γίνει ορόσημα της μουσικής ιστορίας, όπως το “Tin Soldier” από The Small Faces, το “Ruby Tuesday” των Rolling Stones ή του Marc Almond το “Tainted Love”. «Ρωτάτε γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή: Αυτό το άλμπουμ είναι μια συνέχεια για τους φανατικούς μας θαυμαστές, για να τους ευχαριστήσουμε για όλη τους την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Την ίδια στιγμή, αυτό είναι ένα αφιέρωμα στις θρυλικές μπάντες του ’60, όπως τους Beatles και τους Rolling Stones, που μας έδωσαν έμπνευση για να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Ελπίζουμε να σας αρέσει όσο μας αρέσει και εμάς ... Συνεχίστε να ροκάρετε και ... Comeblack» Scorpions.

Το άλμπουμ «Comeblack» κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου 2011. Περισσότερες πληροφορίες για τη μπάντα στο επίσημό τους website www.the-scorpions.com

Track list:

1 Rhythm Of Love
2 No One Like You
3 The Zoo
4 Rock You Like A Hurricane
5 Blackout
6 Wind Of Change
7 Still Loving You
8 Tainted Love
Original: Gloria Jones/Marc Almond
9 Children Of The Revolution
Original: T. Rex
10 Across The Universe
Original: The Beatles
11Tin Soldier
Original: Small Faces
12 All Day And All Of The Night
Original: The Kinks
13 Ruby Tuesday
Original: The Rolling Stones