Bruce Dickinson:" To σόου The Voice είναι σκ....."

13.07.2011
Η φωνή του δε χρειάζεται ιδιαίτερη ενίσχυση από μικρόφωνα κι όταν τα χει μπροστά της ακούγεται μέχρι την πιο απομακρυσμένη άκρη της περιοχής ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου σηκώσει τις τρίχες με κάτι μεταλάδικες κορώνες που του βγαίνουν αβίαστα. Ο κύριος που φοβάται το σκοτάδι,

Η φωνή του δε χρειάζεται ιδιαίτερη ενίσχυση από μικρόφωνα κι όταν τα χει μπροστά της ακούγεται μέχρι την πιο απομακρυσμένη άκρη της περιοχής ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου σηκώσει τις τρίχες με κάτι μεταλάδικες κορώνες που του βγαίνουν αβίαστα. Ο κύριος που φοβάται το σκοτάδι, Bruce Dickinson δεν ακολούθησε το παράδειγμα του Steven Tyler αλλά του Iggy Pop και είπε όχι στην πρόταση που του έγινε από το talent show The Voice λέγοντας όχι και τα καλύτερα σχόλια που θα μπορούσαν ν ακούσουν.

"Αυτό το σόου είναι τόσο σκ?? και απαξιωτικό για όλους όσους συμμετέχουν που πραγματικά το χάρηκα πολύ όταν απάντησα αρνητικά στο BBC. Αλλά και το X Factor δε νομίζω ότι έχει μεγάλες διαφορές. Ανέφερε ο Dickinson που απ ότι δείχνει δε νομίζουμε ότι έδωσε καλό βαθμό από τον καναπέ του  στους συναγωνιστές Judas Priest οι οποίοι δέχτηκαν να εμφανιστούν live πρόσφατα στο American Idol.. 

Κ.Π