O 50 Cent σοβαρεύτηκε και γράφει βιβλίο

22.06.2011
O 50 cent είπε να βγάλει για λίγο από πάνω του αυτό το ύφος του βαρύ κι ασήκωτου ράπερ με το στήθος σουρωτήρι και να μας αποδείξει ότι μπορεί και να γίνει αστείος αλλά και συγγραφέας. Μετά την είδηση ότι έφτιαξε ένα site με χιουμοριστικά βίντεο και διάφορες πλάκες, θα γράψει ένα βιβλίο με

O 50 cent είπε να βγάλει για λίγο από πάνω του αυτό το ύφος του βαρύ κι ασήκωτου ράπερ με το στήθος σουρωτήρι και να μας αποδείξει ότι μπορεί και να γίνει αστείος αλλά και συγγραφέας. Μετά την είδηση ότι έφτιαξε ένα site με χιουμοριστικά βίντεο και διάφορες πλάκες, θα γράψει ένα βιβλίο με τον τίτλο "Playground" το οποίο έχει ως σκοπό ν’ αποτρέψει τον γνωστό εκφοβισμό και τη βία μεταξύ των παιδιών, το λεγόμενο bullying.

Επεδή ο γιος του είναι έφηβος πια τον έπιασαν οι ευαισθησίες του και το βιβλίο θα έχει και αυτοβιογραφικά στοιχεία από ιστορίες που είχε ζήσει εκείνος μικρός. "Ήθελα πολύ να γράψω το Playground γιατί ήθελα να ανακαλύψω τις αιτίες που ένα παιδί γίνεται «νταής». Τώρα που έχω ένα παιδί στην εφηβεία, έχω ως στόχο το βιβλίο να γίνει μία θετική επιρροή σε όλους τους έφηβους." λέει ο Curtis-50cent-Jackson. Όλα αυτά τα κείμενα θα εκδοθεί από τις εκδόσεις Penguin young reader του χρόνου τον Ιανουάριο.

Κ.Π

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!


*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!