"Έφυγε" ο Clarence Clemons

20.06.2011
Δυστυχώς ο Clarence Clemons, ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς που έχουν περάσει από σκηνές και στούντιο, παρ’ όλη την καλή και σταθερή κατάσταση του μετά το εγκεφαλικό πριν από λίγες μέρες , έφυγε από τη ζωή στο Σάββατο σε ηλικία 69 χρονών. 40 χρόνιας φίλος και συνεργάτης του Bruce Springsteen, o Big Man όπως

Δυστυχώς ο Clarence Clemons, ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς που έχουν περάσει από σκηνές και στούντιο, παρ’ όλη την καλή και σταθερή κατάσταση του μετά το εγκεφαλικό πριν από λίγες μέρες , έφυγε από τη ζωή στο Σάββατο σε ηλικία 69 χρονών. 40 χρόνιας φίλος και συνεργάτης του Bruce Springsteen, o Big Man όπως ήταν το παρατσούκλι του, ήταν ένας από τους ιδρυτές της E street band το 1972 βάζοντας της σφραγίδα του σε πολλά κομμάτια που έχουν γίνει κλασσικά (Born to run, Dancing in the dark, Jungleland, The River κ.α).

Παράλληλα με τη μπάντα, κυκλοφόρησε πολλά σόλο άλμπουμ, συνεργάστηκε με κάποιους από τους μεγαλύτερους μουσικούς όπως Aretha Franklin, Jackson Browne, and Southside Johnny & The Asbury Jukes, εμφανίστηκε στις ταινίες New York, New York, Bill & Ted’s, Excellent Adventure αλλά και στην τηλεόραση στα Diffrent Strokes και Nash Bridges.

O Springsteen έγραψε μετά την είδηση του θανάτου του: "Ο Clarence έζησε μια υπέροχη ζωή. Τον αγάπησε πολύς κόσμος και δημιούργησε μία μεγάλη και εκπληκτική οικογένεια. Αγαπούσε το σαξόφωνο, τους θαυμαστές μας κι έδινε τα πάντα κάθε φορά που βρισκόταν στη σκηνή. O χαμός του είναι ανυπολόγιστος και νιώθουμε μεγάλη τιμή κι είμαστε ευγνώμονες που τον γνωρίσαμε και είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους για περίπου 40 χρόνια. Ήταν ένας υπέροχος φίλος και συνεργάτης και με τον Clarence δίπλα μου η μπάντα κι εγώ μπορούσαμε να λέμε ιστορίες που πήγαιναν πολύ μακριά. Η ζωή του, η μνήμη του και η αγάπη του θα μείνει για πάντα στη μπάντα". Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο βίντεο κλιπ της Lady Gaga για το τραγούδι της The edge of glory.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!