Σέξι πασαρέλα μπροστά στο Μέγαρο Συναυλιών

20.05.2008
Τα μοδάτα κιλοτάκια, τα σέξι λουριά και μαστίγια και οι κορσέδες της εταιρείας «Αgent Ρrovocateur», η οποία φημίζεται για τα αισθησιακά και πρωτότυπα γυναικεία εσώρουχά της, πρωταγωνίστησε το Σάββατο σε μεγάλο φιλανθρωπικό χορό που στήθηκε στην Αυστρία, μπροστά στην είσοδο του Μεγάρου Συναυλιών της Βιέννης, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τους ιούς HIV / AIDS.

Τα μοδάτα κιλοτάκια, τα σέξι λουριά και μαστίγια και οι κορσέδες της εταιρείας «Αgent Ρrovocateur», η οποία φημίζεται για τα αισθησιακά και πρωτότυπα γυναικεία εσώρουχά της, πρωταγωνίστησε το Σάββατο σε μεγάλο φιλανθρωπικό χορό που στήθηκε στην Αυστρία, μπροστά στην είσοδο του Μεγάρου Συναυλιών της Βιέννης, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τους ιούς HIV / AIDS. Κάθε χρόνο, στην ίδια εκδήλωση, συμμετέχει με σόου μόδας ένας επώνυμος σχεδιαστής ή εταιρεία.
Οι μεγαλύτεροι γλεντζέδες προτιμούν να καταφθάνουν στον χώρο χωρίς ρούχα αλλά με ζωγραφισμένο σώμα ή με καυτά σορτσάκια - εσώρουχα.

Η «Αgent Ρrovocateur» δημιουργήθηκε από τον Τζόζεφ Κορ και τη Σερένα Ρις. Το πρώτο τους κατάστημα άνοιξε το 1994 στο Σόχο του Λονδίνου, ενώ στη συνέχεια «κατέκτησαν» κι άλλες περιοχές της Βρετανίας και των ΗΠΑ, καθώς και επώνυμους πελάτες. Ανάμεσά τους οι Κέιτ Μος, Πάρις Χίλτον, Κριστίνα Αγκιλέρα, Κάρμεν Ηλέκτρα, Κάιλι Μινόγκ κ.ά.