Lord of the Dance στη Θεσσαλονίκη

13.05.2008
Το ιρλανδικό χορευτικό υπερθέαμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για δύο μόνον παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους, την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Ιουνίου.
Τι: Lord of the Dance
Πού: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη
Πότε: 1 & 2 Ιουνίου 2008
Εισιτήρια: Στα φυσικά σημεία: Γενική Είσοδος - 40€, Φοιτητικό - 25€
Internet www.ticketnet.gr και τηλεφωνικό κέντρο: Γενική Είσοδος - 45€, Φοιτητικό - 30€ (Περιλαμβάνει υπηρεσίες κράτησεις εισιτηρίων 5 ευρώ)
Εισιτήρια διαθέσιμα και στα φυσικά σημεία MONO σε:
Εκδοτήριο Πλατείας Αριστοτέλους & Βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Θεσσαλονίκης

Το ιρλανδικό χορευτικό υπερθέαμα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για δύο μόνον παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους, την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Ιουνίου.

Η δημιουργία του άρχοντα του χορού Michael Flatley γιορτάζει 12 χρόνια θριάμβου στη σκηνή με μια νέα επετειακή παράσταση που έχει αποθεωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Lord of the Dance παρουσιάζει μια φανταστική ιστορία εμπνευσμένη από το φολκλόρ, τους αρχαίους μύθους και τους μεσαιωνικούς θρύλους της Ιρλανδίας. Σαράντα δεξιοτέχνες Ιρλανδοί χορευτές και μουσικοί «αφηγούνται» επί σκηνής έναν παραδοσιακό Κέλτικο μύθο, σε μια εκρηκτική χορευτική αναμέτρηση μεταξύ Καλού και Κακού.

Η παράσταση Lord of the Dance έφερε την επανάσταση στον παραδοσιακό Ιρλανδικό χορό, συνδυάζοντας τον με μοντέρνα στοιχεία και εξαιρετικά εφφέ.

Ο «Άρχοντας του Χορού» θα βρεθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη , στο Θέατρο Δάσους 1-2 Ιουνίου, μετά από τη θριαμβευτική υποδοχή που του επεφύλαξε το κοινό της πόλης με τις sold out παραστάσεις το 2004.

Απολαύστε ένα καθηλωτικό μείγμα παραδοσιακής και μοντέρνας Κέλτικης δημιουργίας, που περιλαμβάνει 21 σκηνές εκρηκτικού χορού, μουσικής και σκηνικής πανδαισίας!