Άστρα & Όραμα Δεκεμβρίου 2011

06.12.2011

Αστρολογία

4 Ενα μήνα µαζί - Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Δεκεµβρίου.

6 Το φαινόµενο του µήνα - Εκλείψεις: Πού και ποιους θα... χτυπήσουν; Καθώς το «δύσκολο» 2011 φτάνει στο τέλος του, δύο εκλείψεις πυροδοτούν την κατάσταση και ανατρέπουν πολλά από αυτά που θεωρούµε δεδοµένα.

10 Προβλέψεις - Αστρο-Οικονοµία: Κουµάντο στα δύσκολα του χειµώνα: Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήµατα και τα µειονεκτήµατα του ζωδίου σας σε ό,τι αφορά το χρήµα και πάρτε µια... πρόγευση για τα οικονοµικά σας µέχρι και την άνοιξη.

Όραµα

16 Αυτογνωσία - Τεστ για... ευαίσθητες ψυχές: Μικρά µυστικά και συµβουλές για να πάψετε να προσλαµβάνετε πιο έντονα απ’ ό,τι χρειάζεται τα εξωτερικά ερεθίσµατα και, φυσικά, να παίρνετε τα πάντα επί... πόνου!

20 Αυτοβελτίωση- Mind Mapping,γιατί και... το µυαλό θέλει πρόγραµµα: Αν, ενόψει της νέας χρονιάς και των στόχων που πρέπει να βάλετε, στο µυαλό σας επικρατεί… χάος, δεν έχετε παρά να βάλετε µια τάξη, ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες του mind mapping.

24 Αυτοβελτίωση - Στα φτερά των αγγέλων: Αγγελιοφόροι του ουρανού και φύλακες µας, εκπρόσωποι και σύµβολα αγνότητας και οµορφιάς, οι άγγελοι κατοικούν βαθιά στην καρδιά µας και µας προσφέρουν καταφύγιο σε κάθε δύσκολη στιγµή.

Μόνιµες Στήλες

28 ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, ΦΥΣΙΚΑ

92 ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ

96 ΦΥΣΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

98 ΑΤΖΕΝΤΑ, NEW AGE

100 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

102 ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

103 ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

104 ΤΑ ΤΑΡΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια.

36 ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ - ΤΟΞΟΤΗΣ