4 πλανήτες γίνονται ανάδρομοι στις επόμενες 3 εβδομάδες! Τι σημαίνει αυτό για σένα

28.04.2020
4 πλανήτες γίνονται ανάδρομοι στις επόμενες 3 εβδομάδες! Τι σημαίνει αυτό για σένα
Αχ, αυτοί οι ανάδρομοι πλανήτες. Ο απλός ήχος της λέξης «ανάδρομος» μπορεί να σε κάνει να τρομάξεις, πιστεύοντας ότι αυτό σημαίνει ότι η σχέση σου πρόκειται να τελειώσει ή να χάσεις τη δουλειά σου... Αλλά ας δούμε καλύτερα όμως τον όρο «ανάδρομος». Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι τόσο άσχημος όσο ακούγεται. Παρόλο που αρκετοί πλανήτες γίνονται ανάδρομοι τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2020, υπάρχουν πολλά να μάθουμε από όλη αυτήν την εμπειρία. Και ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμη και να απολαύσεις την ενέργεια που αντιπροσωπεύουν αυτές οι ανάδρομες πορείες, όπως συμβουλεύει η Roya Backlund του Elite Daily .

Ανάδρομος Πλούτωνας: 25 Απριλίου έως 4 Οκτωβρίου

Ο Πλούτωνας - πλανήτης του μετασχηματισμού - περνά σχεδόν το μισό του χρόνου σε ανάδρομη πορεία, οπότε αυτή η διέλευση δεν είναι τόσο ανησυχητική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επίσης σημαντικό. Ο Πλούτωνας ενθαρρύνει τη δημιουργία και την καταστροφή, τις καταλήξεις και τις αρχές. Επικεντρώνεται στη σκοτεινή πλευρά της ζωής, όπου γεννιέται η δύναμη. Με την ενέργεια του Πλούτωνα να στρέφεται προς τα μέσα, σε καλεί να συνδεθείς με τη σκοτεινή πλευρά σου και να αποδεχτείς τον εαυτό σου για αυτό που είναι. Αυτή η ανάδρομη πορεία ξεκινά μια αργή και υπομονετική διαδικασία εσωτερικού μετασχηματισμού. Σε βοηθά να αναλύσεις τις πληγές σου και τελικά να αναγνωρίσεις τη δύναμη που σου έχουν δώσει.

Ανάδρομος Κρόνος: 11 Μαΐου έως 29 Σεπτεμβρίου

Όπως ο Πλούτωνας, ο Κρόνος - πλανήτης περιορισμών και κάρμα - ξοδεύει περίπου τεσσεράμισι μήνες σε ανάδρομη πορεία. Στην πραγματικότητα, οι ευκαιρίες είναι πολλές είτε εσύ είτε πολλοί άνθρωποι που γνωρίζεις, γεννηθήκατε αυτή την περίοδο. Δεδομένου ότι ο Κρόνος σχετίζεται με καθυστερημένη ικανοποίηση και μακροπρόθεσμους στόχους, αυτή η ανάδρομη πορεία σε ενθαρρύνει να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου και να παρακολουθήσεις τις συνέπειες των αποφάσεών σου. Αν έχεις κάνει λάθος και εστιάζεις σε λάθος πράγματα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διορθώσεις την πορεία σου και να επιστρέψεις στο σωστό δρόμο. Αυτή η ανάδρομη πορεία σε βοηθά να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να επιστρέψεις στη δουλειά.

Ανάδρομη Αφροδίτη: 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και των χρημάτων, αυτή η ανάδρομη πορεία αποκαλύπτει τι χρειάζεται βελτίωση όσον αφορά τις σχέσεις σου και την οικονομική σου κατάσταση. Τα βαθιά ριζωμένα ζητήματα σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι και λειτουργείς στα ερωτικά θέματα τείνουν να εμφανίζονται, παρέχοντάς σου μια ευκαιρία για αλλαγή. Οι κακές οικονομικές συνήθειες όπως η υπερβολική κατανάλωση ενδέχεται να γίνουν εμφανείς επίσης. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ένας εσωτερικός πλανήτης - που σημαίνει ότι έχει τον ισχυρότερο αντίκτυπο στην καθημερινή σου ζωή - αυτή είναι η ανάδρομη πορεία για να ανησυχείς για τα περισσότερα. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για τη λήψη σημαντικών οικονομικών δεσμεύσεων ή αποφάσεων για σχέσεις. Αντ 'αυτού, είναι μια καλή στιγμή για προβληματισμό.

Ανάδρομος Δίας: 14 Μαΐου έως 12 Σεπτεμβρίου

Ο Δίας είναι επίσης ένας εξωτερικός πλανήτης, όπως ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, που σημαίνει ότι ίσως να μην παρατηρήσεις ούτε αυτήν την ανάδρομη πορεία καθώς συμβαίνει. Συνεπώς ο ανάδρομος Δίας θα διαμορφώσει τη ζωή σου με την πάροδο του χρόνου. Και δεδομένου ότι αυτός είναι ο πλανήτης της περιπέτειας και της φιλοσοφικής ανάπτυξης, αυτός ο ανάδρομος, σου ζητά να μετριάσεις την επιθυμία σου για συγκινήσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και αντ’αυτής να εστιάσεις στην εσωτερική ανάπτυξη σου. Ο ανάδρομος Δίας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψεις σε σπουδές που ίσως είχες εγκαταλείψει στο παρελθόν. Συνολικά, πρόκειται για την ανακάλυψη της πνευματικότητας σου.