Δες με ποιά μούρα μένει αδύνατη η Μπέκαμ

10.07.2014

Τρελαμένη με τα acai berries είναι η πάντα σε φόρμα Βικτόρια Μπέκαμ. Η κυρία Μπέκαμ που διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα στα 40 και ύστερα από την απόκτηση 4 παιδιών, απολαμβάνει το σούπερ μούρο!

Μάλιστα, η Βικτόρια τουίταρε και την λατρεία της για τα μούρα acai που είναι γεμάτα θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες, και αδυνατιστικές ιδιότητες.

Το acai, είναι το μοβ μούρο που ευδοκιμεί στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Για χιλιάδες χρόνια, τα μικροσκοπικά μούρα αποτελούσαν κομβικό σημείο στη διατροφή των ντόπιων κατοίκων του Αμαζονίου.

Τα acai είναι πλούσια σε αμινοξέα και βιταμίνες όπως οι Α,Β,C, Ε αλλά και σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο και ο σίδηρος.

Από τα μούρα, η Βικτόρια λατρεύει να φτιάχνει χυμό, τον οποίο χρησιμοποιεί σε δροσερά smoothies και γρανίτες.

H διατροφολόγος και μπλόγκερ, Deliciously Ella τόνισε σχετικά με τα Acai πως είναι σούπερ αντιοξειδωτικά (8 φορές περισσότερο από τα βατόμουρα και 10-30 φορές περισσότερο από τα σταφύλια και το κόκκινο κρασί)) ενώ η βιταμίνη Ε και τα Ω3 λιπαρά όλα μαζί, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν την νεότητα και την λάμψη της επιδερμίδας σου.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες που πωλούν τα εν λόγω μούρα, με την ποσότητα φυτικών ινών που περιέχουν και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, βοηθούν στην καύση του περιττού λίπους, ευνοούν την καλύτερη απορρόφηση των τροφών και σου κόβουν τις λιγούρες, ενισχύοντας το μεταβολισμό.

Κ.Π