Πώς θα οργανώσεις το πιο ονειρικό Bachelorette Party για την κολλητή

15.08.2024
Πώς θα οργανώσεις το πιο ονειρικό Bachelorette Party για την κολλητή
ΠΗΓΗ:@FREEPICK
Για να σας μείνει αξέχαστο.

Η κολλητή σου μόλις σου ζήτησε να γίνεις κουμπάρα στον γάμος της; Συγχαρητήρια! Μία από τις πιο ευχάριστες αποστολές που αναλαμβάνεις είναι η οργάνωση του bachelorette party της. Πιθανότατα ήδη σκέφτεσαι ιδέες, αλλά από πού να ξεκινήσεις; Θα είναι μια ήσυχη βραδιά ή μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση; Μπουζούκια, χορός, ποτά; Ξέρω έχεις πολλά στο μυαλό σου, αλλά μην αγχώνεσαι. Πάμε να τα δούμε όλα!

Συζήτησε με τη μέλλουσα νύφη

Πρώτο βήμα: Μίλα με τη φίλη σου. Ρώτησέ την τι φαντάζεται για το bachelorette party της. Προτιμά κάτι χαλαρό ή είναι έτοιμη για ξενύχτι και γλέντι; Επίσης, σημείωσε τις ημερομηνίες που την βολεύουν και το πιο σημαντικό, μάθε τι ΔΕΝ θέλει. Θυμήσου, αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε εκείνη!

Επίλεξε ένα θέμα για το πάρτι

Σκέψου κάποιο θέμα που ταιριάζει στη νύφη και την παρέα. Μπορεί να είναι από μια ημέρα σε spa, μέχρι ξέφρενο πάρτι σε beach bar ή κάποιο χρώμα και σλόγκαν που θα ακολουθήσει όλη την ομάδα. Το θέμα θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις το υπόλοιπο της βραδιάς.

Φτιάξε ένα πλάνο

Οργάνωσε μια λίστα με όλες τις εκκρεμότητες μέχρι τη μεγάλη μέρα. Από το μέρος που θα πάτε, μέχρι τις μικρές λεπτομέρειες, μια καλή οργάνωση θα σου λύσει τα χέρια.

Κάνε κρατήσεις νωρίς

Κάποια μέρη χρειάζονται κράτηση εβδομάδες νωρίτερα, οπότε μη χάνεις χρόνο. Βεβαιώσου ότι όλα είναι κανονισμένα, ώστε να μην αγχωθείτε τελευταία στιγμή.

Στείλε προσκλήσεις

Σχεδίασε προσκλήσεις για τις φίλες της νύφης και στείλε τις είτε με μήνυμα, είτε μέσω ενός κλειστού group στο Facebook. Πες όλες τις λεπτομέρειες εκεί και όταν είστε έτοιμες, προσθέστε και τη νύφη στο γκρουπ για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις σας.

Οργάνωσε τη μετακίνηση

Σιγουρέψου ότι έχεις κανονίσει πώς θα μετακινηθείτε. Αν πάτε με αυτοκίνητα, ορίστε ποιος θα είναι ο οδηγός της βραδιάς. Αν θέλετε να απολαύσετε τη διαδρομή όλες μαζί, σκεφτείτε την επιλογή να νοικιάσετε ένα VIP πουλμανάκι.

Ορίστε έναν προϋπολογισμό

Συμφωνήστε σε ένα κοινό budget για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Μάζεψε τα χρήματα από πριν, ώστε να μην υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί τη βραδιά του πάρτι. Φυσικά, έχε μαζί σου λίγο παραπάνω χρήματα, για κάθε ενδεχόμενο.

Ετοίμασε δωράκια και goodie bags

Τίποτα δεν φωνάζει «bachelorette party» περισσότερο από τα αξεσουάρ! Ετοίμασε καλούδια όπως τιάρες, t-shirts, βραχιόλια και κολιέ σε σχήμα σφηνοπότηρων, για να διατηρηθεί το κέφι στα ύψη όλη τη νύχτα.

{https://www.instagram.com/p/C8AOAYGti0Z/}

Αυτά είναι μερικά βασικά βήματα για να οργανώσεις ένα αξέχαστο bachelorette party για την αγαπημένη σου φίλη. Από εμάς; Καλή διασκέδαση!

Τελευταία τροποποίηση στις 15.08.2024 - 00:10