Μαμά για δεύτερη φορά η Κρόφορντ

07.09.2001
Αγαπημένη μου Τζίνα, χαρά μεγάλη βρήκε το σπιτικό της Σίντι Κρόφορντ. Το διάσημο μοντέλο, την περασμένη Δευτέρα απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάνοντας...σετάκι τα παιδιά της. Έχει ήδη ένα γιο τον Πρίσλεϊ, ενώ στη μικρή πρόκειται να δώσει το όνομα -σιδηρόδρομο, Κια Τζόρνταν Γκέρμπερ.
Αγαπημένη μου Τζίνα,


Χαρά μεγάλη βρήκε το σπιτικό της Σίντι Κρόφορντ. Το διάσημο μοντέλο, την περασμένη Δευτέρα απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάνοντας...σετάκι τα παιδιά της. Έχει ήδη ένα γιο τον Πρίσλεϊ, ενώ στη μικρή πρόκειται να δώσει το όνομα -σιδηρόδρομο, Κια Τζόρνταν Γκέρμπερ. Βλέπεις, της άρεσαν και τα τρία ονόματα και δεν ήξερε τι να πρωτοδιαλέξει.
Το ζευγάρι δηλώνει πολύ ευτυχισμένο, διότι με τον ερχομό του νέου μέλους θα έχει παρέα στο παιχνίδι και ο πρωτότοκος, ο οποίος είδε με καλό μάτι τη γέννηση της αδελφής του. "Ωραία, θα δοκιμάζω πάνω της αν τσιμπάνε οι βελόνες, θα δαγκώνω το χέρι της όταν θα με τρώνε τα ούλα μου, μούρλια θα περάσουμε" σκέφτεται το αθώο παιδικό μυαλό του.

Η μικρή, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία της, διότι όλη τη μέρα κοιμάται και πίνει γάλα. Πράγμα που εκνευρίζει τον Πρισλεϊ, διότι θέλει να της δείξει τη νέα σειρά Πόκεμον, Ντίτζιμον και Άκτιον Μαν που του πήρε η μαμά. "Κοιμάται συνεχώς και ξυπνάει μόνο όταν είναι να φάει" λέει η χαζομαμά Σίντι για να τη συμπληρώσει ο σύζυγός της, Ραντ: "Ναι, το αφιλότιμο". Άσε το άλλο, το ζευγάρι Τζίνα μου, θα βάλει στην κατάψυξη τον πλακούντα στον οποίο αναπτύχθηκε η Κία, διότι είναι κομμάτι ιερό και ανεκτίμητο που πρέπει να φυλαχτεί. Το ίδιο, άλλωστε έχουν κάνει και με τον πλακούντα του γιου τους, ο οποίος βρίσκεται στην κατάψυξη εδώ και δύο χρόνια. Μη νομίζεις, όταν λέω κατάψυξη δεν εννοώ αυτή που έχουν τον αρακά, τα φασολάκια και τα κοτόπουλα. Είναι ειδική και τους κόστισε μια περιουσία, ενώ την κρατούν ως κόρη οφθαλμού, μέχρι να ενηλικιωθούν τα τέκνα τους και να τους πουν: "Εδώ αναπτυχθήκατε ως έμβρυα. Ορίστε, σας ανήκουν. Να τα δώσετε στα παιδιά σας για να ξέρουν που μεγάλωσαν οι γονείς τους".