Μενεγάκη κατά Μικρούτσικου!

11.12.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν μου έλεγες ότι θα ερχόταν η μέρα που θα τσακώνονταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, θα σου έλεγα:
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν μου έλεγες ότι θα ερχόταν η μέρα που θα τσακώνονταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, θα σου έλεγα: «πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις»! Τέτοια σχέση αγάπης, εκτίμησης, κολακείας (ενίοτε σε σημείο γλειψίματος), σεβασμού και θαυμασμού δύσκολα καταλήγει σε κόντρα.

Κι, όμως, στον θαυμαστό κόσμο της τηλεόρασης και δη στην αξιοθαύμαστη και αγαπημένη οικογένεια του Alpha (όπου το μόνο που έχει μείνει είναι να αρχίσουν να τσακώνονται με τον εαυτό τους, αφού έχουν εξαντληθεί όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί συναδέλφων), τα πάντα γίνονται. Έτσι και η Μενεγάκη με τον Μικρούτσικο μπήκαν μετά Βαΐων και Κλάδων στο χορό της «τηλεοπτικής κόντρας». Η αρχή έγινε από τον Ανδρέα, ο οποίος υπερασπίστηκε παίκτη του Dream Show, ο οποίος βγήκε και εκφράστηκε εναντίον της Ελένης, για μεροληψία υπέρ κάποιου συγκεκριμένου συμπαίκτη του.

Δεν το ήξερες ότι αυτό είναι... ποινικό αδίκημα; Μη σου πω και κακούργημα! Με αποτέλεσμα, η Μενεγάκη να διακόψει την συνεργασία της με το Dream, κάθε διπλωματική σχέση με τον Μικρούτσικο, αλλά και λίγες μέρες μετά να δώσει συνέντευξη, όπου άφησε να αποκαλυφθεί όλο το... μεγαλείο της κόντρας τους. Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε πως η εκπομπή είναι δική της, θα καλεί όποιον θέλει, δεν βλέπει το Dream Show, ενώ για τον Ανδρέα είπε πως αν ήθελε τόσο καιρό, θα έβγαζε στις εκπομπές της ανθρώπους να βρίζουν τον Μικρούτσικο! Αλλά δεν το έκανε, λόγω της φιλίας τους. Αυτό να σου πω, δεν το κατάλαβα. Όχι ότι αν είχε μία τέτοια ενότητα στην εκπομπή της, δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο. Απλά, νομίζω πως ήταν άτοπο και άσχετο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]