Η Μακρυπούλια δεν είναι έτοιμη για οικογένεια...

27.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλοι ασχολούνται με το πότε θα παντρευτεί η Ζέτα Μακρυπούλια τον Αντώνη Ρέμο. Ο γάμος τους έχει αναχθεί σε μείζον θέμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλοι ασχολούνται με το πότε θα παντρευτεί η Ζέτα Μακρυπούλια τον Αντώνη Ρέμο. Ο γάμος τους έχει αναχθεί σε μείζον θέμα, ενώ τα παπαράτσι δεν έχουν αφήσει εκκλησία και ξωκλήσι της χώρας που να μην πηγαίνουν και να ρωτάνε τον ιερέα, μήπως και το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί εκεί. Με το πολύ το ψάξε ψάξε βρήκαν μία άκρη, καθώς ο παπά - Γιώργης σε ένα εκκλησάκι στο Πήλιο αποκάλυψε πως Ρέμος και Μακρυπούλια έστειλαν δικό τους έμπιστο άνθρωπο για να κανονίσουν κάποια διαδικαστικά.

Ωστόσο, η ημερομηνία παραμένει ακόμη άγνωστη και πλέον το ερώτημα «Πότε θα παντρευτεί ο Ρέμος» μπορούμε να το βάλουμε δίπλα στα δύο «καυτά», ιστορικά και άλυτα ερωτήματα: «Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα»; και «Να ζει κανείς ή να μη ζει»; Κι όσο εμείς «σπάμε» το κεφάλι μας για τη λύση του, η Ζέτα δηλώνει πως είναι πολύ νωρίς για να κάνει ένα παιδί.

Άσχετο; Όχι και τόσο. Βλέπεις, οι δύο κολλητές της ηθοποιού έγιναν πρόσφατα μητέρες, ενώ και η Ζέτα σύντομα θα γίνει νονά. Έτσι, με τόσα γεννητούρια δίπλα της εύλογα κάποιος θα σκεφτεί πως ξύπνησε το μητρικό της ένστικτο. Φευ, όμως. Το μόνο ένστικτο που της ξύπνησε είναι το επαγγελματικό και για του λόγου το αληθές τον φετινό χειμώνα η Μακρυπούλια με δύο τηλεοπτικές σειρές και θέατρο δεν θα έχει χρόνο να σηκώσει κεφάλι. Πόσο μάλιστα να τεκνοποιήσει. Δε λες να προλάβει να κάνει τις ετοιμασίες του γάμου. Γιατί φοβάμαι πως ούτε φέτος θα φάμε κουφέτα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]