Συναρπάζει η πλούσια κόμη του Ανδρέα Μικρούτσικου

25.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο πόντους θέλει ακόμη η νέα κόμη του Ανδρέα Μικρούτσικου για να θυμίζει τον Βασίλη Τσιβιλίκα στη «Θεία μου η Χίπισσα»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο πόντους θέλει ακόμη η νέα κόμη του Ανδρέα Μικρούτσικου για να θυμίζει τον Βασίλη Τσιβιλίκα στη «Θεία μου η Χίπισσα»! Το νέο λουκ του παρουσιαστή με άφησε άφωνη, ενώ με το που τον είδα στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή έκανα μία ώρα να κλείσω το στόμα μου. Αγκύλωση έπαθε. Ο Ανδρέας, λοιπόν, επιστρέφει δριμύτερος και άκρως ανανεωμένος. Σαν σχολιαρόπαιδο είναι με τη νέα του αφάνα.

Δεν ξέρω, είναι ειρωνεία αν τον συμβουλέψω να πάει να κουρευτεί λιγάκι; Θα τυφλωθεί με τη φράντζα που του πέφτει στο μάτι. Τέλος πάντων, ο Μικρούτσικος φέτος δεν θα παρουσιάσει το «Από καρδιάς», αλλά θα «χτυπήσει» δύο φορές, με "Dream Show» και «Μεγάλο Παζάρι». Ίσως το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή θα ξαναπαρουσιάσει το «Μεγάλο Παζάρι», να του ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος και να έκανε αυτή την ανανέωση της κόμης.

Κατά τα άλλα, η σύζυγος Μικρούτσικου, Δήμητρα Ρουμπέση ζήτησε on air (συγκεκριμένα στην εκπομπή Αυτό μας έλειπε) από τον Ανδρέα να της κάνει ένα παιδί. Με τσαχπινιά κι ελαφρύ νιαούρισμα η Δήμητρα είπε πως πια είναι έτοιμη να κάνει παιδί κι αν είναι δυνατόν, να γίνει σύντομα. Άντε και το παιδί να πάρει το καστανό, πλούσιο μαλλί του πατρός του!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]