Σόλο έξοδος για Νάντια Μπουλέ!

30.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν χρειάζεται να σου πω γι ακόμη μία φορά ότι βουίζει ο τόπος για τη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ. Επαναλαμβάνομαι και κουράζω. Ωστόσο, αν και ο κόσμος το έχει τούμπανο, αυτοί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν χρειάζεται να σου πω γι ακόμη μία φορά ότι βουίζει ο τόπος για τη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ. Επαναλαμβάνομαι και κουράζω. Ωστόσο, αν και ο κόσμος το έχει τούμπανο, αυτοί το έχουν κρυφό καμάρι και δε λένε να κάνουν μία δημόσια εμφάνιση μαζί. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα η Μπουλέ πήγε ολομόναχη στην πρεμιέρα της Έλλης Κοκκίνου στο «Romeo» και παρόλο που περιμέναμε να κάνει εμφάνιση ο Γρηγόρης κάποια στιγμή, αυτή δεν ήλθε ποτέ.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, διότι ακούγεται ότι οι δυο τους δεν θέλουν να δώσουν περισσότερα δικαιώματα, ούτε να φωτογραφηθούν σαν ζευγάρι. Για να καταλάβεις, λέγεται ότι τις προάλλες Αρναούτογλου και Μπουλέ ξεκίνησαν να διασκεδάσουν ένα βράδυ με καλή παρέα, αλλά όταν έμαθαν ότι μέσα στο μαγαζί υπήρχαν φωτογράφοι, η νεαρή παρουσιάστρια έμεινε στο αυτοκίνητο. Μία ολόκληρη ώρα περίμενε εκεί τον Γρηγόρη, ο οποίος μπήκε με την παρέα, έδωσε το «παρών», ήπιε το ποτό του κι αποχώρησε.

Όχι, στην πρεμιέρα της Κοκκίνου δεν έγινε το αντίστροφο και δεν άφησε η Μπουλέ τον Γρηγόρη να την περιμένει στο αυτοκίνητο. Έτσι, λέω ε; Το χέρι μου δεν το βάζω στη φωτιά. Πάντως, στο Romeo η Νάντια κάθισε στην ίδια παρέα με την Δέσποινα Καμπούρη και παρόλο που είναι... αντίπαλες, μια χαρά ωραία πέρασαν.