Φήμες για εγκυμοσύνη της Παπαρίζου!

27.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσο θέλει τελικά ένας εγκέφαλος για να καεί; Στην προκειμένη περίπτωση ο δικός μου...; Όχι, πολύ. Αρκεί να διαβάζει τα εβδομαδιαία έντυπα και τα «αποκλειστικά» τους. Πρόσεξε να δεις τι έχει γίνει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσο θέλει τελικά ένας εγκέφαλος για να καεί; Στην προκειμένη περίπτωση ο δικός μου...; Όχι, πολύ. Αρκεί να διαβάζει τα εβδομαδιαία έντυπα και τα «αποκλειστικά» τους. Πρόσεξε να δεις τι έχει γίνει. Πριν λίγο καιρό είχε σκάσει η «είδηση» ότι η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον αγαπημένο της, Τόνι Μαυρίδη και δε σου κρύβω πολύ με στεναχώρησε αυτό. Μα να χωρίσει ένα τέτοιο ταιριαστό ζευγάρι;

Κι εκεί που το είχα δέσει κόμπο, τσουπ δημοσιεύματα τούς θέλουν μαζί. Κι άλλα τους θέλουν να τα βρίσκουν και ο Τόνι να κάνει δώρο στην Παπαρίζου - έτσι για την επανασύνδεση - μία Φερράρι. Αυτές είναι επανασυνδέσεις. Ξέρεις, τι μού κάνει εντύπωση; Ότι η αοιδός μετά τον θάνατο του πατέρα της τα περασμένα Χριστούγεννα δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση κι όμως κάθε εβδομάδα θα υπάρχει κάτι... νεότερο για εκείνη και την προσωπική της ζωή.

Και μέσα στα πλαίσια αυτά, κυκλοφόρησε η τελευταία... είδηση. Η Έλενα είναι έγκυος και πρόκειται να παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα; Ή είναι αλήθεια; Κράτα το πρώτο. Ωστόσο, το δημοσίευμα επιμένει ότι η αοιδός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αλλά ακόμη δεν ξέρει αν ο γάμος της θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός.

Βρε μπας και είναι πρωταπριλιάτικό ψέμα;;; Μη νομίζεις, σε λίγες μέρες έχουμε 1η Απριλίου. Εσύ, πάντως, αγαπημένε μου κράτα το εξής που είναι και το μόνο σίγουρο και τσεκαρισμένο στην ιστορία. Η Παπαρίζου το καλοκαίρι θα εμφανισθεί στο «Θάλασσα» και θα ηγείται ενός νεανικού σχήματος. Μάλιστα, το εν λόγω μαγαζί ανακαινίζεται πλήρως και περισσότερο θα θυμίζει κλαμπ, παρά μπουζούκια.