Πόσα θέλει να μας τρελάνει ο Λιβιεράτος;

09.11.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την τελευταία επεισοδιακή επίσκεψη του Λάμπη Λιβιεράτου στο «Πρωινό mou», όπου μεταξύ άλλων είχε παραδεχτεί στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ότι έχει χωρίσει με την Εύη Αδάμ

Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την τελευταία επεισοδιακή επίσκεψη του Λάμπη Λιβιεράτου στο «Πρωινό mou», όπου μεταξύ άλλων είχε παραδεχτεί στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ότι έχει χωρίσει με την Εύη Αδάμ. Μάλιστα, τότε σε έντονο ύφος την είχε πει στην Φαίη, που επέμενε να τον ρωτάει για τον χωρισμό.



Ε, όλα τα παραπάνω, αλλά και τη δήλωση: «Δεν είμαστε μαζί με την Εύη" και κυρίως την ατάκα: «Είστε ικανοποιημένοι όλοι» τα ξεχνάς. Ο Λιβιεράτος επανήλθε και σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ» τι πιστεύεις εσύ ότι λέει; «Με την Εύη μπορεί να μην έχω χωρίσει». Ντόινγκ. Συγκλονίστηκα. Φέρε νταουλιάρηδες να το ρίξω στον χορό. Με τέτοια χαρά που μπορεί και να μην έχουν χωρίσει Λιβιεράτος – Αδάμ, μόνο στο τσιφτετέλι μπορώ να το ρίξω. Αλήθεια, μήπως να σκεφτούν τον Λιβιεράτο για υπηρεσιακό πρωθυπουργό;



Αυτός και οι πολιτικοί έχουν το ταλέντο να μας τρελαίνουν με τις δηλώσεις τους. Γιατί τι άλλο πιστεύεις εσύ ότι δήλωσε ο Λιβιεράτος σχετικά με τον χωρισμό του. Ανακοίνωσε ότι χώρισε για να σταματήσει η παραφιλολογία! Μωρέ καλά το λέω... Λιβιεράτος για πρωθυπουργός! Να δεις για πότε τρελαίνει μέχρι Μέρκελ και Σαρκοζί!



Και συνεχίζει ο αοιδός (και καταλληλότερος για πρωθυπουργός): "Δεν αντέχω αυτήν την ιστορία. Τουλάχιστον τώρα θα ξέρουν κάποιοι δημοσιογράφοι αν θα πρέπει να με καλέσουν στην εκπομπή τους ή όχι, εφόσον δεν θα έχουμε τίποτα άλλο να συζητήσουμε γύρω από αυτό το θέμα”.



Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο. Καταλαβαίνει φαντάζομαι ότι γενικά δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε εκτός από το αν χώρισε η όχι. Sorry, υπάρχει και η... Άννα Βίσση!!! Ρε τον Λάμπη που στο τέλος θα διαβάζουμε συνέντευξη του και μετά θα αναβαίνουμε στην καρέκλα και θα φωνάζουμε: «Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια...»!