Τα γενέθλια της Μενεγάκη & η αυστηρή κριτής Παπαρίζου

02.11.2011
Αγαπημένε μας Σωτήρη, Το τι έχει πει ο στόμας της εγχώριας σόουμπιζ τις τελευταίες ημέρες θα σε ταράξει!

Αγαπημένε μας Σωτήρη,



Το τι έχει πει ο στόμας της εγχώριας σόουμπιζ τις τελευταίες ημέρες θα σε ταράξει!

Πρώτη και καλύτερη η βασίλισσα του μεσημεριανού κεφτέ, Ελένη Μενεγάκη που έκλεισε τα 42, ζωή να έχει και μας ενημέρωσε Δευτεριάτικα για το πώς πέρασε τα γενέθλιά της το περασμένο Σαββάτο.



"Ωραία πέρασα, πολύ ωραία! Και το πρωί και το βράδυ! Ομολογώ ότι το έριξα έξω! Μέχρι τις δύο!"

Αχ βρε Ματέο, παραπονάκια βλέπω η Ελένη. Θέλει το κορίτσι να βγει και να τα σπάσει μέχρι πρωίας και την γυρίζεις σπίτι νωρίς νωρίς....



Η Έλενα Παπαρίζου πάλι μίλησε για το ρόλο του κριτή που θα έχει στο "Dancing on Ice"! Βρε ποιός Σάιμον Κάουελ και ποιός Θεοφάνους. Αυτή θα είναι κριτής σοβαρή και αυστηρή που θα αξιολογεί μέχρι και το λούστρο στο πέδιλο του πατινάζ:



"Δεν είμαι τόσο αυστηρή, όχι. Μια χαρά είμαι. Τον βαθμό 1 δεν πρόκειται να τον δει ποτέ κανείς από εμένα. Συγγνώμη, αλλά είμαστε από τη φύση μας γεννημένα ταλέντα όλοι μας σε κάτι. Το 1 δεν θα το δείτε από εμένα"!



Εν τω μεταξύ, για μια ακόμα φορά η Μαρία Κορινθίου διαψεύδει πως χωρίζει με το δικό της ξεχωριστό τρόπο φυσικά, επιβεβαιώνοντας πως τσακωμοί υπάρχουν:

"Όταν με ρωτάνε πώς είναι η σχέση μου με τον Γιάννη και αν τσακωνόμαστε, τους λέω ότι τσακώνομαι. Αλλά όπως τσακώνομαι με τη μητέρα μου, τον αδερφό μου, έτσι θα τσακώνομαι και με τον Γιάννη. Κι εγώ και ο Γιάννης είμαστε εκρηκτικοί ως άνθρωποι. Είμαστε και οι δυο χείμαρροι, δεν χαριζόμαστε. Οπότε όταν θα τσακωθούμε, θα τσακωθούμε!"



Εμ ακούει ο γείτονας χρυσή μου το σερβίτσιο να το σπας στο κεφάλι του συζύγου και σπεύδει να τηλεφωνήσει στο STAR. Και να οι φήμες για διαζύγια και να που θα σου βγει το όνομα όπως στο σπίτι Λιβιεράτου- Αδάμ, που σου τ'ορκίζομαι, άκρη δεν βγάλαμε ακόμα αν χωρίζουν και διαλύουν το τσαρδί τους.



Την ίδια στιγμή, η Νάταλι Θάνου, παλαιά νικήτρια Playmate, δήλωσε με πόνο καρδιάς:

"Ναι, έχω υπάξει θύμα κακοποίησης"!



Νάταλί μου, ξέρεις πόσες φορές έχεις κακοποιήσει το τύμπανό του δεξιού και ζερβού αυτιού μου, κάθε φορά που τραγουδάς. Όχι άλλο κάρβουνο!

Tώρα, τι να σου πω για την Ναταλία Δραγούμη και τις απόψεις τις περί απιστίας:

"Νομίζω πως το να θες να πας με κάποια άλλη ή άλλον δεν είναι τυχαίο - ειδικά στη γυναίκα. Στον άντρα την απιστία τη συγχωρώ"!

Ναι πες μας κι άλλα! Εμείς τους βάζουμε τσίγκινο σωβρακάκι για να μην ξενο...αγαπήσουν κι έχουμε και την Δραγούμη την cool!



Για την Κατερίνα (Ολο)καίνουργιου, τι να πώ! Τόσες μαζεμένες ατάκες στην πρεμιέρα του "Ολα 12"! Θσ κρατήσω τις κορυφαίες:

"Εύχομαι όταν φτάσω στην ηλικία της κ. Μπακοδήμου να είμαι τόσο όμορφη και εγώ, όσο η κ. Μπακοδήμου ...χωρίς καμία πλαστική"!

και

"Έχω και γω ένα ίδιο με της Δούκισσας (Νομικού)"!



Μάτια μου γλυκά, χείλη μαγικά, τι άλλο "πειραγμένο" θα μας αποκαλύψεις στο κορμάκι σου; Έτσι, ξεκινάω και γω να δηλώνω συμμετοχή στα επόμενα καλλιστεία. Ο Φουστάνος να είναι καλά. Όσο για το άλλο της Μπακοδήμου: το είδες του μπούστο της Μαρίας; Μεγάλη, ξεμεγάλη, το δικό σου και το, της Νομικού το βάζει κάτω!