Χωρίζει η Σάρον Στόουν!

04.07.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στο κλαμπ των χωρισμένων γυναικών μπαίνει -προς μεγάλη ευχαρίστηση των εναπομεινάντων φαν της - η Σάρον Στόουν.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στο κλαμπ των χωρισμένων γυναικών μπαίνει -προς μεγάλη ευχαρίστηση των εναπομεινάντων φαν της - η Σάρον Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός και πάλαι ποτέ "σεξοβόμβα" του Χόλιγουντ, μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου με τον Phil Bronstein, διευθυντής της εφημερίδας San Francisco Chronicle, αποφάσισε να χωρίσει. Αίτηση διαζυγίου δεν έχει καταθέσει καμία από τις δύο πλευρές, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, ζουν χωριστά. Στο Λος Άντζελες, αλλά σε άλλη στέγη.

Τα προβλήματα στη σχέση τους δεν ήταν καινούργια. Είχαν ξεκινήσει δύο χρόνια πριν, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Bronstein με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη. Η Στόουν έδωσε τόπο στην οργή, ενώ σε αυτό έπαιξαν ρόλο και τα "δεινά" που τους συνέβησαν, διότι ως γνωστών "ενός κακού μύρια έπονται". Τον άνδρα του σπιτιού στον ζωολογικό κήπο τον δάγκωσε ένας εφτάποδος δράκος, με αποτέλεσμα να του κόψει τον τένοντα του δαχτύλου, στο πόδι. Ωστόσο, το μεγάλο χτύπημα επήλθε λίγο καιρό αργότερα, όταν η Σάρον έπαθε εγκεφαλικό με κίνδυνο να χάσει ακόμη και τη ζωή της.

Τα προβλήματα αυτά δυνάμωσαν τη σχέση τους, ενώ ήδη η υιοθέτηση του γιου της, Ρόαν είχε συμβάλει θετικά. Μάλιστα, ο μικρός ξετρέλανε την Σάρον (είναι ο μικρός μου Βούδας συνήθιζε να λέει) η οποία πλέον μετατράπηκε σε "sexy mama". Το τελευταίο όμως δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ, διότι η ηθοποιός με τον καιρό εξελισσόταν σε...village mama! Αποκορύφωμα της μετάλλαξής της είναι η τελευταία της εμφάνιση με μαύρο μαλλί και φούστα κλαρωτή σαν την Τζένη Καρέζη στο "Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο". Η ίδια παραδέχεται πως έχει εξελιχθεί σε "βλαχομπαρόκ" γκόμενα: "Λυπάμαι τον Φιλ. Άλλη γυναίκα παντρεύτηκε και με άλλη ζει". Ωστόσο, δεν ε΄κανε καμία κίνηση για να αλλάξει.

Τα προβλήματα στη σχέση τους ξανά εμφανίστηκαν, με την Σάρον άμα τη επιστροφή της από το Λονδίνο, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, να μαζεύει τα μπογαλάκια της και να φεύγει από τη συζυγική κλίνη. Πάντως, ο εκπρόσωπος του ζευγαριού διαψεύδει τον χωρισμό. Ίδωμεν.