Ο makeup artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το πώς μπορείς να μοιάζεις και εσύ με τη δούκισσα

22.04.2019
Ο makeup artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το πώς μπορείς να μοιάζεις και εσύ με τη δούκισσα
Μάθε βήμα-βήμα τη ρουτίνα μακιγιάζ της συζύγου του πρίγκιπα Harry

Υπάρχουν διάσημες προσωπικότητες, και η Meghan Markle. Το κοινό έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τη νέα Δούκισσα, όχι μόνο λόγω της θέσης της, αλλά επειδή ήταν σε θέση να πλοηγηθεί σε αυτό το ρόλο φαινομενικά με τους δικούς της όρους.

Αυτό το είδες; Meghan Markle: Χρησιμοποιεί το πιο αναπάντεχο προϊόν αντί για highlighter!

Ενώ όλοι μιλούν για το πρωτόκολλο σχετικά με τη ντουλάπα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ, η Markle κάνει τα πάντα να φαίνονται πανεύκολα, πραγματοποιώντας τις βασιλικές της υποχρεώσεις με κομψότητα και λάμψη. Πώς τα καταφέρνει; Ο φίλος της και μακιγιέρ Daniel Martin μοιράζεται τα μυστικά του:

1. Σωστή προετοιμασία

"Αρχίζω πάντα με την απολέπιση - αυτό ίσως και να είναι το πιο σημαντικό βήμα! Στη συνέχεια, εφαρμόζω ένα νερό τόνωσης και ακολουθώ με έναν ορό με υαλουρονικό οξύ, ένα συστατικό που προσελκύει και παγιδεύει το νερό, "γεμίζοντας" το δέρμα".

2. Διακριτικό foundation

"Εάν έχεις ένα πολυάσχολο πρόγραμμα που δεν επιτρέπει την επανεφαρμογή, χρησιμοποιήστε ένα foundation για μεγάλη διάρκεια. Το εφαρμόζω με ένα πινέλο - το κάνει να φαίνεται φυσικότερο. Απλώς βάλε λίγο foundation στο πίσω μέρος του χεριού σου, πέρασε το πινέλο και, ξεκινώντας κοντά στη μύτη σου, βάλε το προϊόν πάνω στο δέρμα σου. Συνέχισε με την εφαρμογή concealer."

Δες και αυτό: Έτσι θα κάνεις το highlighter σου να λάμπει ακόμα περισσότερο

3. Λαμπερό δέρμα

"Η Meghan μοιάζει να έχει μια λαμπερή εμφάνιση, οπότε όταν έκανα το μακιγιάζ της για τον βασιλικό γάμο, χρησιμοποίησα λίγο ρουζ και highlighter σε μορφή πούδρας. Στη συνέχεια, έβαλα λίγο χρωματιστό balm στα μάγουλά της. Εάν χρησιμοποιείς highlighter σε σκόνη, βεβαιώσου ότι το εφαρμόζεις με ένα μεγάλο πινέλο σκιάς ματιών - διαφορετικά θα το δεις πολύ γυαλιστερό".

4. Ελαφρώς τονισμένα μάτια

"Εφαρμόζω το μολύβι ματιών αφού εφαρμόσω πρώτα μάσκαρα. Τότε μπορώ να δω τα κενά κατά μήκος της κάτω και μέσα γραμμής των ματιών που πρέπει να συμπληρωθούν. Μερικές φορές βυθίζω ένα γωνιακό πινέλο σε αδιάβροχη μάσκαρα. Για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, εφαρμόζω ψεύτικες βλεφαρίδες. Μην τα τοποθετείς σε μια ολόκληρη σειρά, κόψτε τις στα τρία. Χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο τμήμα για τη μέση των βλεφαρίδων σου (τοποθέτησε τις στο κέντρο των βλεφαρίδων σου) και στη συνέχεια βάλε τις άλλες δύο κατά μήκος των εσωτερικών και εξωτερικών γωνιών."

Διάβασε επίσης: Πώς να βρεις την τέλεια απόχρωση για τα φρύδια σου

5. Κλασσικά, ουδέτερα χείλη

"Αν δεν είστε σίγουρη ποιο χρώμα χειλιών φαίνεται καλύτερο, προτίμησε κάτι ουδέτερο που δεν μοιάζει με κραγιόν. Εξισορροπεί τα έντονα μάτι".