Δείτε τη Νάντια Κοντογεώργη πριν 27 χρόνια σε σειρά του Ant1 με Μπαλανίκα και Ρόχα

17.08.2024
Δείτε τη Νάντια Κοντογεώργη πριν 27 χρόνια σε σειρά του Ant1 με Μπαλανίκα και Ρόχα
Μαθήτρια γυμνασίου τότε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

Δεν το θυμόμασταν. Το υπενθύμισε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στον Γιάννη Βίτσα στο Hello που κυκλοφορεί. Η Νάντια Κοντογεώργη ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο πολύ μικρή. Όταν ακόμα πήγαινε στο γυμνάσιο το 1997-1998 στη σειρά του Ant1, Δανεικός πατέρας.

DANEIKOS_PATERAS_KENTRIKI_498f1.jpg

Μια σειρά του Γιώργου Κωνσταντίνου με πρωταγωνιστές την Κατιάνα Μπαλανίκα και τον Ζαχαρία Ρόχα. Η Σάρα, μια ευκατάστατη γυναίκα με τρία παιδιά της οποίας ο άντρας είναι σε φυλακή στην Ιταλία, αποφασίζει κάτι ριψοκίνδυνο. Παρουσιάσει έναν άντρα αγνώστων στοιχείων με αμνησία ως τον χαμένο πατέρα των παιδιών της, αφού για καλή της τύχη του μοιάζει καταπληκτικά. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν κάνει την εμφάνισή του εκείνος και η Σάρα έρχεται σε δίλημμα για το τι απόφαση πρέπει να πάρει.

Η ίδια η Νάντια Κοντογεώργη μίλησε για αυτή την πρώτη της εμφάνιση όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε με την τεράστια έκθεση μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Κάτω Παρτάλι.

«Όχι. Είχα κάνει από μικρή, όταν ακόμα ήμουν στο γυμνάσιο, τη σειρά «Δανεικός πατέρας» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, είχα δει πως είναι το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Έπειτα είχα παίξει στον «Έρωτα» στα 22 μου, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή, όπου δεν ήμουν πολύ συμπαθής ως ηρωίδα. Ήμουν η κακιά της υπόθεσης οπότε είχα δει και αυτή την πλευρά της αναγνωρισιμότητας. Η έκθεση ήρθε πολύ σταδιακά, οπότε ήμουν πολύ εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι και ήξερα ότι έχει θετικά και αρνητικά.

Είναι ένα μέρος της δουλειάς. Έτσι, μπόρεσα να πάρω με ευγνωμοσύνη τη χαρά ότι οι άνθρωποι ήταν θετικά προδιατεθειμένοι απέναντι μου και μου μιλούσαν με καλά λόγια, αλλά έχω ζήσει και το άλλο, να αισθάνομαι αμήχανα στο γυμνάσιο για το ότι παρακολουθούσαν τη σειρά, γιατί στο σχολείο είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και σ’ εκείνη την ηλικία δεν έχεις ωριμότητα. Ήθελα να είμαι αποδεκτή». απάντησε.

NANTIA_KONTOGEWRGI_SIMERA_0e9dc.jpeg

-Πως ήταν οι συμμαθητές σου απέναντι σου την περίοδο που προβαλλόταν η σειρά;

«Ήταν μια χαρά. Ευτυχώς δεν είχα ζητήματα. Εγώ ντρεπόμουν και είχα μια συστολή. Έλεγα, τώρα μη θεωρήσουν ότι την ψώνισα»

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2024 - 00:50