Σασμός: Spoiler εικόνες από έναν γάμο και έναν φόνο

17.06.2022
Σασμός: Spoiler εικόνες από έναν γάμο και έναν φόνο
Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του φετινού πρώτου κύκλου της τηλεοπτικής επιτυχίας του Alpha έχει ξεκινήσει, τα spoilers μας έχουν δώσει ήδη μια γεύση του τι να περιμένουμε -και στα ευχάριστα κομμάτια και στα τραγικά. Σήμερα έχουμε και εικόνα!

Ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά, Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε πρόσφατα ότι μέχρι το τέλος θα έχουμε κι άλλους θανάτους στο χωριό ενώ έχουμε ακούσει ότι ένας από τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους είναι ο Άγγελος Βρουλάκης, κατά κόσμον Θανάσης Πατριαρχέας.

Τα Spoilers θέλουν τον γιατρό να δέχεται το πρώτο χτύπημα από το χέρι της Καλλιόπης (Μαρία Τζομπανάκη) που δεν μπορεί να "καταπιεί" ότι το τελευταίο κομμάτι γης τους πέρασε στην ιδιοκτησία του ενώ το δεύτερο, από τον Κώστα (Δημήτρη Γεωργαλά) ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί τη σχέση του με την Άσπα (Βέρα Μακρομαρίδου).

Πριν από λίγο, ο Θανάσης Πατριαρχέας μοιράστηκε μία εικόνα με το αιματοβαμένο πουκάμισό του σε γκρο πλαν ενώ μέσα από τη λεζάντα θέλησε αφενός να αποχαιρετήσει τη σειρά, αφετέρου να τοποθετηθεί με τον τρόπο του στην αναίτια και ωμή βία που δείχνει να έχει κυριεύσει επικίνδυνα όλο τον κόσμο, τελευταία.


«Φιναλε. Γεια σας.
(Πολλες φορες ακουμε για φονους και ευτυχως δεν εχουμε εικονες. Ειναι σκληρες, αβασταχτες ειδικα γ αυτους που μενουν πισω. Εδω ειναι ενα ψεμα αλλα καθε φορα που το βλεπω το ιδιο σοκαριστικο. Τα οπλα κανουν μονο για παλιοσιδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακιες δεν λυτρωνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμισουμε τος καρδιες μας οχι μονο αγαπη αλλα και λογικη. #sasmos #alphatv», γράφει ο Θανάσης Πατριαρχέας και ο Άγγελος Πετρουλάκης αποχαιρετά τον Σασμό

Για να αλλάξουμε κλίμα όμως, στα spoilers έχουμε και ευχάριστες εικόνες που έρχονται από τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού.

Τα γυρίσματα για τη μέρα αυτή έχουν ήδη γίνει εξ ου και οι φωτογραφίες από το backstage που μοιράστηκαν στα social media οι πρωταγωνιστές.

Η μέρα αυτή δεν θα κλείσει με χαρά, αλλά μεχρι τότε, ιδού μια χαρούμενη νότα!