Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις συνθήκες στο 1ο Survivor

26.04.2017
Το Survivor «σαρώνει» στον ΣΚΑΪ τις τηλεθεάσεις κι απασχολεί όσο κανένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα τη φετινή σεζόν, ενώ μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει δείξει να κουράζει το κοινό παρά τον καταιγισμό πληροφοριών καθημερινά.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1 χθες Τρίτη 25 Απριλίου ήταν η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η νικήτρια του πρώτου Survivor που είχε προβληθεί πριν χρόνια στο Mega, η οποία όμως αποκάλυψε τις ταλαιπωρίες που βίωσε εκεί, αλλά και τις συνέπειες στην υγεία της που είχε το ριάλιτι.

Η Ευαγγελία είπε χαρακτηριστικά:

«Το ορμονολογικό αποσυντονίζεται εντελώς και για να ξαναμπείς στην κανονική ροή του κύκλου σου θέλει θεραπείες, ηρεμία. Εγώ έπαιρνα θεραπευτική αγωγή τουλάχιστον 2 χρόνια για να γίνουν ξανά όλα φυσιολογικά. Ήμασταν θεονήστικοι, δεν είχαμε ρούχα, ήταν όλα βρεγμένα, είχαμε μια αλλαξιά, δεν είχαμε ούτε σλιπάκι να φορέσουμε. Έπρεπε να μπαίνουμε στη θάλασσα 10 η ώρα το βράδυ με τα σκάφη, με κύματα… Τραγικές καταστάσεις τις οποίες κάποια στιγμή που έβλεπα ότι και εγώ παραπαίω και οι συμπαίκτες μου είναι τελειωμένοι, αλλά δεν μιλάει κανείς, δεν ξέρω γιατί σε αυτή τη χώρα δε μιλάει κανείς, πήρα πάλι πρωτοβουλία και είπα «Όπα ρε παιδιά! Συμφωνείτε να βγω μπροστά στην παραγωγή και να πω ότι αυτές οι συνθήκες ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού. Εκεί τρελαινόμουν στην παραγωγή. Τους έλεγα “Συγνώμη ρε παιδιά, με βλέπετε εμένα κανένα κακόμοιρο κοριτσάκι που ήρα εδώ για να σωθώ; Τους είπα ότι αν πεθάνω ή αν πάθω κάτι σοβαρό θα μου πείτε ότι όλα είναι για ένα παιχνίδι;" Βασικά εγώ ό,τι περπατούσε, το σκότωνα και το έτρωγα! Ό,τι κινείτο εκτελείτο. Κατευθείαν μέσα στο στόμα, από μυρμήγκια μέχρι σκαθάρια, σκαθάρια της θάλασσας».