Survivor: Η Λάουρα Νάργες, η κρίση πανικού πριν από τον αγώνα και οι... νεροτσουλήθρες! [photos & vds]

20.04.2017
Μπορεί οι Μαχητές να κέρδισαν τον χθεσινό αγώνα επάθλου και να έκαναν Πάσχα με το σουβλιστό αρνάκι που τους πρόσφεραν όμως, χωρίς αμφιβολία, πρόσωπο της ημέρα ήταν η ξανθιά παίκτρια των Διασήμων.

Μία από τους τέσσερις προτεινόμενους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, και έχοντας όλο το ίντερνετ να βοά για τη «λούφα» που κάνει σε όλους τους αγώνες, η Λάουρα Νάργες τελικά δεν αγωνίστηκε ούτε χθες.

Λίγο πριν έρθει η σειρά της, και κοιτάζοντας μόνο την κατασκευή όπου έπρεπε να ανέβει για να αγωνιστεί, η Λάουρα άρχισε να στρεσάρεται. «Βλέπω την πίστα και με αγχώνει. Μου θυμίζει τα...», έλεγε στον Κοκκινάκη, χωρίς όμως να εξηγεί ποια ακριβώς εννοούσε. Και εμείς δεν καταλάβαμε, δηλαδή...

Ε... με κρύο ιδρώτα να την περιλούζει και εμάς φουλ στην αγωνία, ανέβηκε στην κατασκευή όμως δεν κάθησε ποτέ στην σαμπρέλα που έπρεπε για να ξεκινήσει ο αγώνας ενώ έδειχνε ξεκάθαρ σημάδια κρίσης πανικού..

Σε μια απίθανη ένδειξη fair play, η «αντίπαλος» Ελισάβετ βγήκε από τη δική της σαμπρέλα και έσπευσε να την ηρεμήσει, όμως δεν τα κατάφερε. Ούτε και σύσσωμη η ομάδα της που ανέβηκε στην κατασκευή.

Τελικά η Λάουρα αποχώρησε και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Ιδού το βίντεο της στιγμής εκείνης, που όμως... είχε και συνέχεια.

Η Λάοουρα δεν αγωνίστηκε και, όπως φάνηκε, η ταραχή της πέρασε πολύ γρήγορα γιατί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εμψύχωνε με πολύ πάθος και χιούμορ όλους τους συμπαίκτες της ενώ έκανε πάλι «θεό» τον κόλλητό Μπο.

Σήμερα βέβαια, το ίντερντε «γλεντάει» ακόμη μία φορά καθώς στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες από τις στιμές που η Λάουρα απολάμβανε τις νεροτσουλήθρες με τον σύντρφοφό της, Μιχάλη Μουρούτσο, χωρίς ίχνος φόβου ή πανικού.

Τι συνέβη άραγε;;;