Τι είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για Survivor, Χανταμπάκη, κλίκα! Γιατί αποχώρησε [vds]

19.04.2017
Πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη του Πάσχα για την Ελεονώρα Μελέτη στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Survivor Panorama και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και χθες την είδαμε για τελευταία φορά στο ριάλιτι.

Σε ζωντανή σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο, η όμορφη τραγουδίστρια μάλλον προτίμησε να κρατήσει χαηλούς τόνους αφού αρκέστηκε σε ένα απλό «Είμαι πολύ καλά», ενώ ξεκαθάρισε πως το σκεφτόταν μέρες τώρα να φύγει από το παιχνίδι:

«Το σκεφτόμουν πολλές ημέρες για αυτή την απόδραση και ζύγιζα πολλά πράγματα μέσα μου. Για κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου».

Σε ερωτήσεις της Μελέτη για τον Στέλιο Χανταμπάκη, τη λεγόμενη κλίκα στην ομάδα των Διασήμων και το bullying που δέχτηκε, η Παπαδοπούλου απέφυγε ευγενικά να απαντήσει και είπε πως θέλει να δει τα επεισόδια πρώτα και μετά να μιλήσει:

«Δεν έχω δει το περιστατικό με το μαγιό. Το άκουσα όμως να λέγεται εδώ από τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να έχω μία εικόνα για να μπορώ να μιλάω με αποδείξεις. Θέλω να πω ότι ο σκοπός μου δεν είναι να βάλω φωτιά ή να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω πως ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι την κρίση και το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό».

Πάντως, δεν έκρυψε πως το Survivor ήταν μεγάλο σχολείο αφού έμαθε πράγματα που δεν είχε μάθει στα 31 χρόνια που ζει και στα 9 που είναι στη σόουμπιζ, ενώ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να το είχε απολαύσει με περισσότερο χαμόγελο αφού στην καθημερινότητά της της αρέσει να χαμογελά συνεχώς.

Για τους συμπαίκτες της και χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά, είπε πως:

«Έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί θέλω πάντα να είμαι κάπου που να με θέλουν… Κάποια στιγμή έφτασα στο αμήν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ταίριαζα με το περιβάλλον».