Survivor: Το «αντίο» της Ειρήνης Παπαδοπούλου & το «καλώς ήρθες» του Μάριου Πρίαμου [vds]

19.04.2017
Έκτακτο συμβούλιο το χθεσινό στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς έπρεπε να ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρηση της παίκτριας των διασήμων. Και όχι μόνο...

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκάλεσε έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού και ανακοίνωσε σε Διάσημους και Μαχητές πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

«Σας κάλεσα εδώ σε ένα έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού γιατί υπάρχουν κάποιες εξελίξεις, αναπάντεχες και αυτές, όπως όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Survivor. Έχουνε γίνει πολλά μέχρι σήμερα, είχαμε την αποχώρηση του Στέλιου στο τελευταίο Συμβούλιο, σήμερα όμως έχουμε και ένα καινούριο νέο. Όπως βλέπετε από την ομάδα των Διασήμων απουσιάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Θέλω λοιπόν να σας μεταφέρω πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε σήμερα οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από το παιχνίδι.»

Η Ειρήνη επέστρεψε στην παραλία των Διασήμων για να πάρει τα πράγματα της και να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της, όπου μεταξύ άλλων την ακούσαμε να λέει:

«Παίρνεις πολλά μαθήματα, όπως και εκεί έξω, που θα μου χρειαστούν, όλα αυτά τα μαθήματα που πήρα για εκεί έξω. Θα μου λείψουν πάρα πολύ τα αγωνίσματα. Πάρα πολύ. Νιώθω ότι κάποιος μου παίρνει το παιχνίδι μου. Είναι το καλύτερο κομμάτι του Survivor, δηλαδή θα ήθελα πάρα πολύ τώρα να πάω με τα παιδιά να παίξω, να αγωνιστώ, μαζί με πολλά άλλα κομμάτια που με κρατούσαν δυνατή μέσα στο παιχνίδι. Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι»

Βέβαια, εκτός από την αποχώρηση της Ειρήνης είχαμε και την επιστροφή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο οποίος δήλωσε «παρών» και έτοιμος να ξανααγωνιστεί με τους Μαχητές.

Ο κύπριος παίκτης εμφανίστηκε στο συμβούλιο χωρίς να τον περιμένουν και εντάχθηκε ξανά στην ομάδα, ενώ τα περισσότερα κιλά της ανάρρωσης ήταν εμφανή στα μάγουλά του [φωτό κάτω].

Ιδού και το σχετικό κομμάτι του συμβουλίου.