Πονοκέφαλος ο Λιάγκας για τον ANT1! Μένει ή φεύγει τελικά από το Πρωινό;

07.07.2016
Σε σίριαλ εξελίσσεται τελικά η ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από το Πρωινό. Κάθε χρόνο προς τα τέλη της σεζόν ο παρουσιαστής δηλώνει ότι θέλει να φύγει, αλλά να που τελικά μένει.

Φέτος και μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην πρωινή ζώνη, ο Λιάγκας έχει πει πως η επιθυμία του να αποχωρήσει είναι πιο έντονη από ποτέ και σύμφωνα με την Κλεοπάτρα Πατλάκη, έχει αρχίσει να προκαλεί πλέον πονοκέφαλο στα στελέχη του ANT1.

Στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» με τη Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν ο παρουσιαστής να αναλάβει κάποιο απογευματινό τηλεπαιχνίδι εκτός από το βραδινό Rising Star.

Μην ξεχνάμε ότι το συμβόλαιο του Λιάγκα προβλέπει ένα καθημερινό κι ένα late night πρόγραμμα και μόνο έτσι μπορούν να ικανοποιηθούν και οι δύο όροι του. Όλα αυτά βέβαια έαν βρουν το κατάλληλο τηλεπαιχνίδι, το οποίο κι αναζητείται στην παρούσα φάση. Αν όχι, θα τον ξαναδούμε στο Πρωινό.

Τώρα τι θα γίνει με το Πρωινό, εάν εκείνος αποχωρήσει; Έχει ακουστεί το όνομα του Νίκου Μουτσινά ως πιθανού αντικαταστάτη, και σύμφωνα με την Πατλάκη τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος τον θέλουν πολύ. Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά στην πράξη.