Ποιοι αγαπημένοι ηθοποιοί επιστρέφουν στα νέα επεισόδια του Ακάλυπτου

07.07.2016
Στην Αμερική τα reboot κι οι αναβιώσεις παλαιών μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών είναι κάτι το συνηθισμένο, αλλά στη χώρα μας τώρα ξεκινάει δειλά δειλά. Η πρώτη σειρά του ANT1 που θα δοκιμαστεί με νέα επεισόδια από το ερχόμενο φθινόπωρο είναι μία από τις πλέον κλασικές σειρές του σταθμού.

Ο λόγος για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» η οποία σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την πρώτη της προβολή επιστρέφει το φθινόπωρο στον ANT1 με νέα επεισόδια και σχεδόν όλο το αρχικό καστ.

Το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Λευτέρης Καπώνης, ενώ οι υπεύθυνοι έχουν έρθει σε επαφή με το πρωταγωνιστικό δίδυμο, τον «Ακάλυπτο» Αντώνη Καφετζόπουλο και τον «Τίγρη» Γιώργο Παρτσαλάκης για να δώσουν και πάλι το «παρών».

Από τις γυναίκες στις επάλξεις θα δούμε και πάλι την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και την Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά όσον αφορά τη Ρένια Λουιζίδου, το πράγμα περιπλέκεται λίγο.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεσμεύεται με τον Alpha λόγω της τηλεοπτικής σειράς «Το σόι σου» κι όπως όλα δείχνουν θα εμφανιστεί μόνο στα δύο πρώτα επεισόδια και στη συνέχεια θα αποχωρήσει.

Ο λόγος; Δε θα μπορεί να αντέξει την κόρη του συζύγου της (Κωνσταντίνα Κλαψινού). Μένει να δούμε ποια θα είναι η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού καθώς είναι η πρώτη φορά που το κανάλι του Αμαρουσίου αναβιώνει μια κλασική σειρά του.

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχες αναβιώσεις είχε κάνει το Mega με το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και το «Πενήντα Πενήντα», αλλά μην ξεχνάμε ότι και οι δύο είχαν προβληθεί στο πολύ πιο πρόσφατο παρελθόν.