Επικό: Η Νωαίνα κατέβασε το παντελόνι της στην κάμερα του X-Factor [vds]

29.06.2016
Η παίκτρια της Πέγκυς Ζήνα που έγινε διάσημη περισσότερο για το μουστάκι της παρά για τη φωνή της -που παρεμπιπτόντως ήταν αρκετά καλή- το έκανε το "θαύμα" της δείχνοντας τα οπίσθιά της on camera.

Έγραψε "ιστορία" χθες η Νωαίνα όταν σε κάποιο διάλειμμα του 8ου live του X-Factor κατέβασε το παντελόνι της μπορστά στην κάμερα -και την Ευαγγελία Αραβανή που δεν πήρε χαμπάρι. Σίγουρα μία από τις πιο αμήχανες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση.

Η Νωαίνα εμφανίστηκε στο Live και όλοι έψαχναν το μουστάκι της. Εκείνη αποκάλυψε στον Σάκη Ρουβά ότι "ήταν κρυμμένο σε ακατάλληλο μέρος" και στην Ευαγγελία Αραβανή ότι θα το έδειχνε αν αποχωρούσε. Κατάλαβε όμως ότι ήταν λάθος η τοποθέτησή της γιατί έτσι μπορεί να "έσκαβε τον λάκκο" της, με την έννοια ότι έτσι, εμμέσως θα προέτρεπε τον κόσμο να τη "διώξει" για να το δει.

Και είπε να τους προλάβει. Η σκηνή με τη Νωαίνα αλλά και την παντελώς ανυποψίαστη Αραβανή είναι "όλα τα λεφτά".

Και αν νομίζετε ότι η επιτροπή δεν αντέδρασε κάνετε λάθος. Με το "γάντι" μεν... αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε.

Δεν το συνηθίζει το "Light" ο Γιώργος Θεοφάνους, αλλά το σχόλιό του το έκανε και ήταν μέχρι και "γλυκό". To the point, όμως...

Πάντως, για την ιστορία, η Νωαίνα δεν τα κατάφερε και δεν πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Παρασκεύής, όπου προκρίθηκαν ο Ίαν Στρατής, o Ανδρέας Λέοντας, η Τάνια Μπρεάζου και οι Stereo Soul. Άρα στον τελικό μόνο η Πέγκυ Ζήνα χωρίς υποψήφιο. Καλή επιτυχία σε όλους