Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι θα γίνει του χρόνου με το «Πάμε Πακέτο»;

02.06.2015
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσιάζει εδώ και 11 χρόνια στον Alpha μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το «Πάμε Πακέτο», σημειώνοντας κάθε εβδομάδα σταθερά υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συνεπώς, είναι εύλογο κάθε χρόνο τέτοια εποχή, την εποχή των μεταγραφών, να προκύπτει το ερώτημα εάν θα είναι και την επόμενη σεζόν στον Alpha ή αν σκοπεύει να μεταφέρει την εκπομπή σε κάποιο άλλο ιδιωτικό κανάλι.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Αγορά», η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε πως «το κανάλι μου ζήτησε επίσημα να ανανεώσουμε για του χρόνου. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, αλλά είμαστε κοντά. Η φετινή χρονιά ήταν εξαιρετική για τον Alpha και ανέκαθεν ήμουν υπερήφανη που ανήκω σε αυτό το κανάλι».

Ως προς το μακρινό μέλλον, δεν έκρυψε πως μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να παρουσιάζει την εκπομπή και 15 χρόνια μετά, κατά τα αμερικανικά πρότυπα: «δεν είναι κι άσχημη εικόνα. Γιατί όχι; Μακάρι και θα ήθελα πάρα πολύ. Όσο ακόμη το κανάλι θα μπορεί να υποστηρίζει την ανάγκη μου για βοήθεια και λύσεις στον κόσμο, τόσο κι εγώ θα είμαι εδώ στις επάλξεις».