Σεφερλής vs Ουγγαρέζου: Καβγάς και ξεκατίνιασμα στον «αέρα»!

02.06.2015
Έπρεπε να φτάσουμε προς το τέλος της σεζόν και να βουίξει ο τόπος για επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 για να ζήσουμε σκηνικό ξεκατινιάσματος στο Mega Με ΜΙΑ.

Γιατί μέχρι σήμερα, στο πρωινό του Μεγάλου καναλιού είχαμε μία ωραία – στην κυριολεξία – ατμόσφαιρα. Και το πρωί της Τρίτης (2/6) παραλίγο να γίνει… μπουρλότο. Πάντως, ένα μίνι τρελό ξεκατίνιασμα το ζήσαμε με πρωταγωνιστές τον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η αρχή έγινε από τον κεντρικό παρουσιαστή, ο οποίος αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία για μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1. Μετά το τέλος του Ougachallenge, με καλεσμένη την Κατερίνα Καινούργιου η οποία μεταξύ άλλων είπε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο καλύτερος παρουσιαστής, ο Σεφερλής σχολίασε:

«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο η Κατερίνα Καινούργιου που έχει εξελιχθεί στη showbiz τόσα χρόνια, είναι και άλλος άνθρωπος. Και μιλάω για την είδηση που έχει σκάσει τα τελευταία μερόνυχτα, τη μεταγραφή του Δημήτρη στον ΑΝΤ1 για την οποία δεν έχουμε μιλήσει. Τι ρεπορτάζ κάνεις; Έχει βουίξει ο τόπος εδώ πέρα. Εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, πραγματικά για τη μεταγραφή στον ΑΝΤ1» είπε ο Σεφερλής ρίχνοντας τη μεγάλη τηλεοπτική… μπόμπα. Και φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Ουγγαρέζο, ο οποίος έχασε τα λόγια του.

«Είμαι στο MEGA κανονικά. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, τι να συζητήσουμε; Να συζητάω στον αέρα της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα αν θα κάνω» είπε φανερά αμήχανος.

Αλλά ο Σεφερλής δεν άφησε εκεί την κουβέντα. Συνέχισε με αρκετά ειρωνικό κι ενοχλημένο ύφος: «Στον αέρα του πρωινού ακούμε διάφορα. Εδώ ακούσαμε ότι ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας του άλλου πρωινού, όχι ότι μας πείραξε. Στον αέρα του πρωινού βγαίνει οτιδήποτε. Εγώ παραδέχομαι ότι ο Λιάγκας είναι ο καλύτερος»

«Από τους καλεσμένους μπορεί να βγει οτιδήποτε. Από εμάς είναι το θέμα τι βγαίνει» είπε ο Ουγγαρέζος για να απαντήσει ο Σεφερλής – χωρίς να πείσει η αλήθεια – ότι δεν το είπε για κακό. «Εγώ το εκλαμβάνω ως κακό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα σε καμία περίπτωση. Είμαι στο MEGA», συνέχισε φανερά ενοχλημένος και νευριασμένος ο Ουγγαρέζος.

Για να πει στη συνέχεια ο Σεφερλής: «Εγώ πάντως χαίρομαι ειλικρινά για την εξέλιξη αυτή. Όταν παίζει η είδηση και γράφεται παντού…». Και στο σημείο αυτό ήρθε η ατάκα του Ουγγαρέζου που πάγωσε τον Σεφερλή και πήγε σε διαφημίσεις για να χαλαρώσουν…

«Τι λες ρε Μάρκο! Παίζεται η είδηση ότι είσαι χωρισμένος με την Έλενα, θα κάτσουμε να συζητήσουμε εδώ αυτό το πράγμα;» είπε. Όσο για τους υπόλοιπους, παρακολουθούσαν τον καβγά αμήχανοι….