Τσιμτσιλή - Βερύκιος: Απίστευτος καβγάς στον «αέρα»! (vds)

01.04.2015
Ποιος είδε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και δε φοβήθηκε. Γυάλισε το μάτι της παρουσιάστριας το πρωί της Τετάρτης (1/4) με το Δήμο Βερύκιο κι έμειναν οι τηλεθεατές να παρακολουθούν τον άγριο καβγά τους, που μόνο… πρωταπριλιάτικος δεν ήταν!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μία πολιτική κουβέντα που είχαν από την πρόσφατη επίσκεψη του Πάνου Καμένου στις ΗΠΑ. Ο Πέτρος Κουσουλός δεν είδε με καλό μάτι τις προτάσεις του υπουργού Άμυνας σε θέματα ενεργειακής πολιτικής, σχολιάζοντας ότι «Οι δουλειές δεν γίνονται έτσι».

Το σχόλιο αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Βερύκιο που σε έντονο ύφος είπε στον συνεργάτη του: «Έλα να σε πάρουμε ρε Κουσουλέ να μας πεις πώς γίνονται οι δουλειές! Συγγνώμη που θα σας το πω και σε σένα Πέτρο και σε σένα Σταματίνα, είστε επηρεασμένοι από την επιδερμική ανάλυση των πραγμάτων που κάνει το διαδίκτυο».

Ο Δημήτρης Παπανώτας συμφώνησε μαζί του, προκαλώντας, όμως, την έκρηξη της Τσιμτσιλή. «Τι σωστό Δημήτρη; Δεν κατάλαβα! Δεν είναι σωστό Δήμο στον συνεργάτη σου να βάζεις μια τέτοια ετικέτα. Το αν παρακολουθούμε κι έχουμε άποψη είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο. Το θεωρώ προσβλητικό αυτό που είπες και θα ήθελα να μου ζητήσεις συγνώμη! Με προσέβαλες! Είναι πολύ άδικο και άκομψο και δεν μου άρεσε καθόλου!» είπε σε έντονο ύφος και φανερά τσαντισμένη.