Mad Men: Η κόρη του "Ντον Ντρέιπερ" μεγάλωσε

01.04.2015
Η Κίρναν Σίπκα μιλά με πάθος για το "κορίτσι που αφήνει πίσω"

Το τηλεοπτικό "Mad Men" φέτος ρίχνει αυλαία και με την ευκαιρία ανακαλύπτουμε ότι η ηθοποιός που παίζει την κόρη του βασικού πρωταγωνιστή έγινε πια... γυναίκα.

Από το 2007 όταν και ξεκίνησε να προβάλεται η επιτυχημένη σειρά μέχρι και φέτος παρακολουθούμε από κοντά τη ζωή των πρωταγωνιστών της με πρώτη και καλύτερη την οικογένεια του "Ντον Ντρέιπερ" τον οποίο ερμηνεύει ο Τζον Χαμ (John Hamm).

Βασικό ρόλο στην πολυβραβευμένη σειρά παίζει η κόρη του, η "Σάλι" της νεαρής ηθοποιού με το παράξενο όνομα που σίγουρα θα ακούσουμε αρκετά στο μέλλον: Κίρναν Σίπκα (Kiernan Shipka).

Η Κίρναν, λοιπόν, έγινε 15 χρονών και ποζάρει για το τελευταία Marie Claire σε μια φωτογράφηση που ξαφνιάζει.

Μιλώντας στο περιοδικό, η νεαρά, εκφράζει τη συγκίνησή της για το τέλος της σειράς που στην ουσιά τη μεγάλωσε, ενώ δεν παραλείπει να υπογραμμίσει πόσο θα της λείψουν οι τηλεοπτικοί της γονείς -και η μαμά Τζάνιουαρι Τζόουνς (January Jones)- αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές μεταξύ των οποίων και η καυτή κοκκινομάλλα Κριστίνα Χέντρικς (Christina Hendricks).

Με αφορμή την τελευταία σεζόν της διάσημης σειράς που έρχεται στις οθόνες στις 13 Απριλίου το περιοδικό "Time" του αφιερώνει το εξώφυλλο με μια χαρακτηριστική πόζα του Τζον Χαμ και της Κριστίνα Χέντρικς.