Οι δύσκολες ώρες του Κανάκη & η αναβολή των «Ράδιο Αρβύλα»

31.03.2015
Δύσκολες ώρες περνά ο Αντώνης Κανάκης, αφού το Σάββατο (28/3) έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο Γιάννης – Δανιήλ Δούμας (αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του παρουσιαστή) τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Και ξημερώματα του περασμένο Σαββάτου κατέληξε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών που τον παρακολουθούσαν. Σύμφωνα με το seleo οι «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας (30/3) δεν προβλήθηκαν εξαιτίας του δυσάρεστου γεγονότος. Και όχι λόγω της ολομέλειας της Βουλής που ενδεχομένως να έφερε τούμπα το πρόγραμμα, όπως και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Κανάκη, Γιάννης Σερβετάς μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, αναφέρθηκε στο δυσάρεστο γεγονός, χωρίς, όμως, να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη και τον έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ.

«Συγγνώμη αλλά δε θα μπορέσω να κάνω την προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση στη Σιάτιστα εξαιτίας της ενός πολύ δυσάρεστου γεγονότος. Όταν με το καλό θα την κάνω, ελπίζω μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα σας εξηγήσω δια ζώσης. ΥΓ. Η συγγνώμη που σας ζητάω είναι μεγάλη σαν την στεναχώρια μου».