Τα social media του Άλφα ξέχασαν την Ελένη (& παίζουν Σπυροπούλου)

30.03.2015
Αυτό κι αν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε! Καθημερινά, η σελίδα του Άλφα, στο Facebook, το Twitter και το Instagram, αφιερώνει ποσταρίσματα και φωτογραφίες στην εκπομπή που ξεκινάει σε κάθε ζώνη.

Για παράδειγμα, οχτώ το πρωί, σκάει στα social media του σταθμού φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή ή της Ελένη Τσολάκη για να σηματοδοτηθεί το ξεκίνημα του Happy Day.

Το ίδιο συνέβαινε μέχρι την Παρασκευή και με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου στη μία νταν, έσκαγε και η φωτογραφία της βασίλισσας της τιβί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα του Άλφα! Σήμερα όμως, την γιορτινή τούτη μέρα που η Ελένη έγινε μανούλα για τέταρτη φορά, φαίνεται πως την ξέχασαν!

Ούτε φωτογραφία, ούτε σχόλιο, ούτε Μενεγάκη, ούτε καν μια υπενθύμιση για την εκπομπή που ξεκινούσε στη μία το μεσημέρι.

Αντ' αυτού, την ώρα της Ελένης, στα social media του σταθμού, έπαιζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ανέβασμα φωτογραφιών από τους καλεσμένους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Δημήτρη Σταρόβα, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου που πέρασε.

Διάβασε επίσης: «Πώς το WomenOnly ήταν το μόνο που γνώριζε το φύλο του μωρού της Ελένης»

Τυχαία να ξέχασαν την Ελένη; Τυχαία δεν της ευχήθηκαν με ένα τουί, ένα ποστάρισμα, μια φωτό στο Instagram ή επιμελώς προτιμήθηκε να παίξει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τη στιγμή εκείνη που σίγουρα οι περισσότεροι θα περίμεναν μια αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη.

Ας μην ξεχνάμε, πως φέτος, είναι η μοναδική χρονιά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέχρι πέρσι κολλητή της Ελένης, δεν εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της, ειδικά τη στιγμή που όλος ο Άλφα έχει περάσει από τον καναπέ της Μενεγάκη!