Αποκάλυψη για Ελένη: Το ραντεβού με το γιατρό & πότε θα γεννήσει!

26.03.2015
Μία απίστευτη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της 25ης Μαρτίου με την «είδηση» που έκανε αστραπιαία το γύρο του διαδικτύου ότι η Ελένη Μενεγάκη γέννησε με καισαρική ένα γιο!

Στο Womenly ήμασταν οι πρώτοι που αποκλειστικά σας ενημερώσαμε – όταν οι υπόλοιποι την είχαν κιόλας… ξεγεννήσει – ότι η παρουσιάστρια ήταν σπίτι της, όπως άλλωστε είχαν εξηγήσει την απουσία της οι συνεργάτες της, λίγες ώρες πριν. Πώς, όμως, προέκυψαν οι φήμες ότι η Ελένη γέννησε και μάλιστα «ήξεραν» και τον τρόπο που ήρθε στον κόσμο το παιδί της; Αλλά και το φύλο του;

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Μενεγάκη την Τετάρτη πήγε στο Ιασώ από την πίσω πόρτα για μία εξέταση, που κάνουν οι έγκυες τις τελευταίες μέρες για να ακούσουν την καρδιά. Κάποιος άνθρωπος μέσα από το μαιευτήριο «έβγαλε» την… είδηση, ενώ σου λέει κόσμος την είδε να κάνει βόλτες στους διαδρόμους και υπέθεσαν ότι γέννησε! Και κάπως έτσι βγήκε η παραπληροφόρηση.

Ωστόσο, οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η Ελένη στο μαιευτήριο δεν πήγε την Τετάρτη, αλλά τη Δευτέρα (23/3) όπου είχε ραντεβού με το γιατρό της. Επίσης, δεν έχει προγραμματίσει κανένα ραντεβού για να γεννήσει. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας λένε ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της. Κάτι, που επιβεβαιώνει και στο Yupiii. gr ο προσωπικός της γιατρός, Γιώργος Σταματίου.

Τη, δε απορία, αν θα απουσιάζει και σήμερα από την εκπομπή, την έλυσε το πρωί της Πέμπτης (26/3) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως αποκάλυψε, η Ελένη δεν θα είναι ούτε σήμερα στο πλατό, αλλά θα παραμείνει στο σπίτι της για να ξεκουραστεί. Επίσης, τόνισε ότι θα αποκαλύψει η ίδια ότι έγινε ξανά μαμά. Εξάλλου, λίγη ώρα μετά τον πανικό ότι γέννησε, η παρουσιάστρια με ένα tweet διέψευσε τις φήμες.