Παπαδάκης: Αποκάλυψη για γέλια για Χαϊκάλη - Λάκη!

21.01.2015
Πριν λίγο καιρό και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε αποκαλύψει απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο.

Ο Παπαδάκης, το βράδυ της Τρίτης (20/1) βρέθηκε στο Όλα Μπιπ και για πρώτη φορά αποκάλυψε το παρασκήνιο εκείνης της μέρας, πώς δηλαδή ήρθε σε συνεννόηση με τον Λαζόπουλο και τον Χαϊκάλη, για να βγει η αποκάλυψη στον "αέρα". Ωστόσο, αποκάλυψε κι ένα απίστευτο περιστατικό που βγάζει πολύ γέλιο!

«Κάθε χρόνο κάνουμε πρόταση στον Λάκη Λαζόπουλο και ανταποκρίνεται και έρχεται κάποια στιγμή. Ε, ήρθε κι εκείνη τη στιγμή που μιλάμε για διάφορα πράγματα λέει: "Έχω δει ένα βίντεο με απόπειρα χρηματισμού". Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία. Στις διαφημίσεις τον πιέσαμε να μας πει ποιος είναι αυτός. Τον πήρα παράμερα και μου είπε ότι είναι ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά δεν μπορούσε να πει το όνομά του. Πήρα εγώ τον Παύλο Χαϊκάλη τηλέφωνο και του λέω έτσι κι έτσι.Μιλάνε μεταξύ τους και λέει "πες μου" αποκάλυψε αρχικά. Και πρόσθεσε: "Το μόνο λάθος του Παύλου ήταν που είπε "α, είναι κι ο Λάκης εκεί;" και του λέει ο Λαζόπουλος "ρε πριν δεν μιλάγαμε;"!!!

Όσο για το αν πιστεύει ο ίδιος ότι ο Λαζόπουλος πήγε επί τούτου στην εκπομπή του, ο παρουσιαστής τόνισε: «Μπορεί να το ήξερε και να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν σε μια εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση, αλλά όχι ότι ήρθε γι' αυτό. Εγώ δεν θέλω να το πιστεύω. Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Λάκη και με εμπιστεύεται, δεν βγαίνει συχνά στην τηλεόραση, βγαίνει όμως μια φορά το χρόνο στην εκπομπή. Φέτος έτυχε να υπάρχει αυτό. Όλες τις προηγούμενες φορές που είχε έρθει δεν είχε γίνει κάτι. Δεν βγαίνει σε πρωινές εκπομπές.»