Σπυροπούλου: Ο «κρυφός» άνδρας στη ζωή της!

20.01.2015
Για τα επαγγελματικά της Κων/νας Σπυροπούλου πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί. Και για τα προσωπικά της, επίσης, αν και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει τη νεαρή παρουσιάστρια με κάποιον άνδρα στο πλευρό της.

Εξάλλου, μέχρι στιγμής κανείς δεν την έχει ρωτήσει – γιατί άραγε; - για τα προσωπικά της, όπως κάνουν με άλλες παρουσιάστριες της ηλικίας της. Ας πούμε, την Μαρία Ηλιάκη την οποία έχουν «ξεσκίσει» με ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, η Σπυροπούλου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία που το μήνυμα της έδωσε μπόλικη τροφή για σχόλια και εξηγήσεις.

«Ο καθένας μας έχει έναν άνθρωπο σε αυτή τη ζωή...Κι ας μην είναι όπως στις ταινίες...Κι ας μην καταλήξουν μαζί...Κι ας συναντιούνται κρυφά λέγοντας ψέματα σε όλους, σα δεκαπεντάχρονα...Κι ας χάνονται ξανά για μήνες... Ο άνθρωπος σου είναι κάποιος που συνδέεστε μαγικά, χωρίς προσπάθεια! Με μια οικειότητα που εξ΄ αρχής σας τρομάζει...!!» έγραφε χαρακτηριστικά η εικόνα.

Και ήρθε η Σπυροπούλου και μάς έβαλε προβληματισμούς: Τι εννοεί η ποιήτρια; Υπάρχει κάποιος «κρυφός» άνθρωπος στη ζωή της; Και γιατί δεν μας τον συστήνει και φέρονται σαν τα 15χρονα; Κι εντάξει, η Σπυροπούλου δεν απέχει και πολύ από την εφηβεία, τον «κρυφό» τον παίρνει για... παλιμπαιδισμούς;