Εκτός εαυτού η Σπυροπούλου: "Σας γράφω όλους στα αρχ@@ια μου"!

18.12.2014
Η ιδιαίτερη περίπτωση της Κων/νας Σπυροπούλου θα μας απασχολήσει για πολύ ακόμη, ενώ κάθε μέρα "σκάνε" νέες πληροφορίες για το θρίλερ της απόλυσης/μη απόλυσης!

Και, φευ, για τη μικρή ξανθιά παρουσιάστρια, που ήθελε να γίνει... βασίλισσα στη θέση της βασίλισσας, όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα ειναι εις βάρος της. Βουίζει ο τόπος για τη συμπεριφορά της Σπυροπούλου, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει δει το φως της δημοσιότητας (και το ακούσαμε και μέσα από την εκπομπή ΦΜ Live) ένα απίστευτο σκηνικό που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες, στη διάρκεια μίας σύσκεψης που έμελλε, όπως λένε, να είναι και η... ταφόπλακα της Σπυροπούλου.

Γιατί σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν η μικρή ξανθιά παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον των συνεργατών της με απαράδεκτες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς. Μάλιστα, μετά το τέλος της επεισοδιακής εκείνης σύσκεψης, μία δημοσιογράφος της εκπομπής παραιτήθηκε! Βέβαια, τα ξεσπάσματα της Κων/νας στις συσκέψεις είναι κάτι σαν... καθημερινό φαινόμενο, μόνο που εκείνη τη μέρα χάθηκε ο έλεγχος από την πλευρά της παρουσιάστριας.

Εκτός εαυτού, σου λέει, βγήκε η Σπυροπούλου και ούρλιαζε στους συνεργάτες της: «Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω!», «Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο μ@@@ μου όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι», ήταν κάποια από τα λόγια της.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε (ενδεχομένως και την οργή των στελεχών του καναλιού) ή φράση της... «Αν θέλετε αυτά, να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου»!!! Όπου μαγαζί εννοεί τον... Alpha!!!

Αλήθεια, τώρα, ποια άλλη παρουσιάστρια/υπάλληλος που θα αποκαλούσε... "μαγαζάκι" της έναν ολόκληρο σταθμό, που φέτος είναι πρώτος, θα έμενε στη θέση της;