Δες πώς είναι σήμερα η Πέπη Τσεσμελή!

17.12.2014
Η Πέπη Τσεσμελή έχει συνδέσει το όνομά της με την άνθιση της trash tv, αφού η ίδια υπήρξε από τις μεγάλες φίρμες, αυτού του είδους τηλεόρασης.

Με στιχάκια όπως «Άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει», με το πληθωρικό της μπούστο, τις καμπύλες και το κατάξανθο μαλλί η Τσεσμελή για αρκετό καιρό πρωταγωνίστησε στον τηλεοπτικό μας κόσμο την περασμένη δεκαετία.

Η trash tv – ευτυχώς – έκανε τον κύκλο της και μαζί τον έκανε και η Πέπη, η οποία πριν έναν χρόνο μάς είχε απασχολήσει – όχι έντονα – με την επεισοδιακή της σχέση με τον αδελφό του Άδωνη Γεωργιάδη!

Σήμερα, η Πέπη βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν γνωρίζουμε τι κάνει στη ζωή της, μάθαμε όμως από φωτογραφίες της που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ότι η εικόνα της δε θυμίζει καθόλου εκείνη του παρελθόντος.

Η Τσεσμελή έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα (και η Τζούλια Αλεξανδράτου το γύρισε στο κορακί), τα έχει κόψει αφέλειες και γενικά δείχνει αρκετά διαφορετική. Μόνο το πληθωρικό στήθος της παραμένει εκεί και με το αβυσσαλέο ντεκολτέ θυμίζει την... «Άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει» των προηγούμενων χρόνων