Έξαλλος ο Σαμαράς με τη Φουρέιρα!

12.12.2014
Και το σήριαλ "χωρισμός Γιώργου Σαμαρά - Ελένης Φουρέιρα" καλά κρατεί. Οι φήμε,ς τα σενάρια και οι υποθέσεις δίνουν και παίρνουν και όσο οι δύο πλευρές τηρούν σιωπή, τόσο θα ακούγονται και θα λέγονται διάφορα.

Το σενάριο της "απιστίας" από την πλευρά της τραγουδίστριας, παίζει σαν τρελό, ενώ ο ισχυρισμός που φέρεται να έκανε στη Σάσα Σταμάτη ότι χώρισαν πριν δύο μήνες, δε στέκει, αφού υπάρχουν οι τελευταίες κοινές τους φωτογραφίες πριν ένα μήνα περίπου.

Και το θέμα αυτό απασχόλησε για δεύτερη μέρα το Πρωινό. Η Σταμάτη που είναι φίλη της Φουρέιρα μοιάζει μπερδεμένη, αν και στηρίζει τη φιλενάδα. Όπως άλλωστε έκανε και η Φαίη Σκορδά, η οποία αποδίδει το χωρισμό στην απόσταση, που αν το καλοσκεφτείς, όπως και να έχει, παίζει πάντα το μεγαλύτερο ρόλο σε μία σχέση.

Ωστόσο, αντίθετη άποψη είχε ο Γιώργος Λιάγκας. Αφού άκουσε από το πάνελ να λένε ότι το ρεπορτάζ θέλει έξαλλο τον ποδοσφαιριστή με την πρώην αγαπημένη του, τοποθετήθηκε, όχι και τόσο κομψά για τον Σαμαρά. Τα έβαλε κάτω και τού βγαίνει ότι η Φουρέιρα για ένα μεγάλο διάστημα είχε παράλληλη σχέση με τον ποδοσφαιριστή και τον εφοπλιστή, που φέρεται να είναι το νέο της αμόρε.

«Γιατί την κατηγορούμε την Φουρέιρα; Η κοπέλα προφανώς και είχε για ένα διάστημα παράλληλη σχέση και επειδή δεν ήξερε τις προθέσεις του εφοπλιστή και αν ταιριάζουν περίμενε μέχρι να σιγουρευτεί. Δεν έκανε κάτι κακό. Στην προκειμένη ο βλάκας είναι ο Σαμαράς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λιάγκας.